Lähisähkö Lataus - huoletonta ja puhdasta sähköautojen latausta kiinteistöille

Täyssähköautojen ja ladattavien hybridiautojen määrä on kasvamassa. Vuoteen 2030 mennessä tavoitellaan, että Suomessa olisi vähintään 250 000 täyssähköautoa, vetyautoa tai ladattavaa hybridiä. Sähköauton elinkaaren aikaisista latauksista arviolta 80 % ladataan kotona. 

Taloyhtiöille tarjottavaan sähköautojen latausinfratukeen varataan 30 miljoonan euron lisärahoitus ARA:n antamaan tukeen myös vuosille 2022–2023.

Lähisähkö Lataus on helppo ratkaisu sähköautojen lataukseen taloyhtiöissä ja liikekiinteistöissä. Autojen lämmitystolpat ja sähköautojen latauspisteet toimitetaan avaimet käteen -periaatteella. Meiltä voit hankkia myös sähköautojen edellyttämät muutostyöt kiinteistöjen sähköjärjestelmiin. Lähisähkö Lataus -ratkaisu voidaan toimittaa kiinteistöön, vaikka ostaisit sähkön muulta yritykseltä kuin Sähkölaitokselta.

Voit hankkia Lähisähkö Latauspisteet omaksi, jolloin asennamme älykkäät lataus-, ja lämmityspisteet kiinteistöösi. Voit myös hankkia ne meiltä palveluna, jolloin kuukausimaksullinen palvelu sisältää kaiken latauspisteistä avaimet käteen-palveluun. Laskutamme aina autoilijoiden kuluttaman sähkön ja hyvitämme sen kiinteistölle. Tällöin latauksesta aiheutuvat kulut kohdistetaan autoilijalle, joten palvelu on kaikille tasapuolinen. Kulutetun sähkön hinnoittelusta päättää kiinteistö/taloyhtiö. 

Lue lisää eri vaihtoehdoista alta ja ota yhteyttä.

 

Tarvittaessa voit aluksi vaihtaa kiinteistösi vanhanmalliset lämmitystolpat uusiin etäohjattaviin lämmityspisteisiin ja joustavasti päivittää niitä latauskäyttöön autoilijoiden tarpeen muuttuessa. Muutoskulut sisältyvät Latauspalvelun palveluhintaan. 

Valitsemalla Lähisähkö Lataus -palveluteet sähköautoilusta aidosti ympäristöystävällistä. Tarjoamme ensimmäisenä Suomessa sähköautojen latauksen ja autojen lämmityksen täysin puhtaalla sähköllä. Latauspalvelun sähkö on aina tuotettu joko Tammerkosken vesivoimalla tai tuulivoimalla.