Yritysten ja taloyhtiöiden tarpeisiin sopivaa sähköä kaikkialle Suomeen

Olemme kumppanisi, kun haluat energiaratkaisun, joka on mitoitettu yrityksesi tai taloyhtiösi näkökulmasta optimaalisesti. Oli yritystoimintasi sitten pientä tai suurta, meille olet aina yhtä tärkeä. Tarjoamme määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia sekä joustavia kiinteähintaisia ja räätälöityjä sopimuksia. Voit vapaasti valita millä uusiutuvalla energialähteellä tuotettua sähköä hankit. Myymme myös tuulella tuotettua EKOenergia-merkittyä sähköä.

Yrityksellesi nimetty asiantuntijamme perehtyy juuri sinun yrityksesi sähkötarpeeseen. Maksuttomalla Sähkis-palvelulla ja säännöllisellä energiaraportilla pysyt ajan tasalla sähkömarkkinoiden muutoksista ja energiankulutuksestanne.

Pienennä yrityksesi hiilijalanjälkeä uusiutuvan energian sertifikaateilla

Voit hankkia meiltä uusiutuvan energian alkuperätakuut käyttämällesi sähkölle, vaikka et vielä olisikaan sähkönhankinta-asiakkaamme. Alkuperätakuita saa myös kesken sopimuskauden.

Erikseen hankitut alkuperätakuut voi valita EKOenergia-ympäristömerkittynä tuulisähkönä, jolloin yrityksenne on oikeutettu käyttämään Suomen luonnonsuojeluliiton kansainvälistä EKOenergia-merkkiä.