Seuraa kiinteistösi energiankulutusta ja laskuja Sähkis-asiointipalvelussa

Tampereen Sähkölaitoksen asiakkaana löydät Sähkiksestä kulutustiedot sekä laskut sekä sähkön myyntisopimustiedot hintoineen. Palvelu on käytössä sähkön, kaukolämmön, kaukojäähdytyksen ja kaasun asiakkaillemme. Sähkön siirtoa koskevat tiedot ja materiaalit löydät puolestaan Tampereen Sähköverkon Sähkis-palvelusta. 

Isännöitsijät voivat seurata yhdessä näkymässä kaikkien isännöitävien kohteiden tietoja.

Kaukolämpöasiakkaille palvelusta on saatavilla lämpötilakorjatut eli normeeratut kulutustiedot. Lämmön ja jäähdytyksen asiakkaat saavat myös kätevästi tiedon jakelun keskeytyksistä suoraan sähköpostiinsa. 

Saat halutessasi tilattua kulutusraportit automaattisesti sähköpostiisi aina kuukauden alussa. Lue lisätietoa näistä Usein kysytyistä kysymyksistä.

Kaksi erillistä Sähkis-palvelua sähkön myynnin ja siirron asiakkaille

Sähkön myyntiyhtiö Tampereen Sähkölaitos Oy:llä ja sähköverkkoyhtiö Tampereen Sähköverkko Oy:llä on omat sähköiset asiointikanavat asiakkailleen, jotka molemmat kulkevat nimellä Sähkis-palvelu. Myyntiyhtiön Sähkiksestä löydät sähkön myynnin kulutustiedot, sopimukset ja laskut. Jos kiinteistösi sijaitsee Tampereen Sähköverkko Oy:n siirtoverkon alueella ja ostat sähkösi Sähkölaitokselta, näet sekä myynnin että siirron laskutiedot. 

Sähkön siirron tiedot löydät verkkoyhtiön Sähkiksestä: kulutukset, laskut, sähkökatkojen keskeytysviestinnän sekä sähkön pientuotannon tuottotiedot. Jos yrityksesi on sekä sähkön siirron että sähkönmyynnin asiakkaamme, voit käyttää kumpaakin palvelua niin halutessasi.

Syynä palveluiden eriyttämiselle on se, että verkkoyhtiö ei saa suosia yksittäistä sähkönmyyjää, vaikka olemmekin samaa konsernia. Jos palveluista herää kysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa kaikissa ongelmissa. Lisätietoa Tampereen Sähköverkko Oy:n Sähkis-palvelusta.

Sähkis-palvelut myös mobiilissa

Kun kirjaudut Sähkikseen mobiilissa, palvelu ehdottaa automaattisesti kuvakkeen lisäämistä aloitusnäyttöön. Sen jälkeen pääset palveluun suoraan kuvaketta klikkaamalla. 

Pääset kirjautumaan vanhoilla verkkopalvelun tunnuksilla myös Sähkis-palveluun. Jos olet uusi käyttäjä, tarvitset rekisteröitymiseen yrityksen asiakasnumeron ja sopimustunnuksen. Kirjautuminen on helppoa ja tietoturvallista Signicatin turvallisen tunnistautumisen avulla.

Sähkis-palvelun tarina

Asiakaslähtöisyys on meille sydämen asia, jonka takia Sähkis-palvelu on suunniteltu asiakkaitamme varten. Palvelua on ollut kehittämässä asiakkaistamme koottu pilottiryhmä, jonka ansiosta olemme pystyneet räätälöimään palvelun osaksi sujuvampaa arkea. Haluamme kehittää loistavan palvelun, jonka takana voimme ylpeästi seistä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Me Tampereen Sähkölaitoksella kutsumme itseämme sähkisläisiksi. Nimi kiteyttää yhteenkuuluvuuden ja hyvän meiningin, jota haluamme jakaa myös asiakkaillemme.

Mukavia Sähkis-hetkiä!​