Seuraa energiankulutusta ja laskuja Sähkis -asiointipalvelussa

Tervetuloa mukaan Sähkis-palvelun matkaan!

Löydät palvelusta tällä hetkellä kaukolämmön, jäähdytyksen ja kaasun kulutustiedot. Sähkön kulutustiedot löytyvät tällä hetkellä vain vanhasta verkkopalvelusta. Tämän vuoden aikana myös sähkön kulutustiedot tulevat Sähkis-palveluun.

Sähkiksessä löytyvät mitatun kulutustiedon lisäksi lämpötilakorjatut kulutukset sekä laskut. Isännöitsijät voivat seurata yhdessä näkymässä kaikkien isännöitävien kohteiden tietoja. Saat myös kaukolämmön ja jäähdytyksen keskeytyksistä tiedon sähköpostilla tai tekstiviestillä. 

Kirjautuminen on helppoa ja tietoturvallista Signicatin turvallisen tunnistautumisen avulla. Pääset palveluun alla olevalla linkillä.

 

Rekisteröidy ja kirjaudu palveluun

 

Jos sinulla on jo tunnukset verkkopalveluumme, pääset kirjautumaan samoilla tunnuksilla myös Sähkis-palveluun. Jos olet uusi käyttäjä, tarvitset rekisteröitymiseen yrityksen asiakasnumeron ja sopimustunnuksen. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa ongelmissa.

 

Sähkis toimii kätevästi nyt myös mobiililaitteilla. Kun kirjaudut Sähkikseen mobiililaitteella, palvelu ehdottaa automaattisesti kuvakkeen lisäämistä aloitusnäyttöön. Sen jälkeen ei jatkossa tarvitse kirjoittaa osoitetta internet-selaimeen, vaan palveluun pääsee sisälle kuvaketta klikkaamalla.

Nykyinen verkkopalvelumme on edelleen käytössä Sähkiksen rinnalla. Sieltä löytyvät sähkön, lämmön, jäähdytyksen ja kaasun kulutustiedot sekä kuluttajille että yrityksille. 

Asiakaslähtöisyys on meille sydämen asia, jonka takia Sähkis-palvelu on suunniteltu juuri tarpeittesi mukaan. Palvelua on ollut kehittämässä asiakasryhmä, jolta saimme arvokasta tietoa. Lisäämme Sähkikseen jatkossakin toimintoja tarpeiden mukaan. 

Me Sähkölaitoksella kutsumme itseämme sähkisläisiksi. Nimi kiteyttää yhteenkuuluvuuden ja hyvän meiningin, jota haluamme jakaa myös asiakkaillemme. Jos palvelusta herää kysymyksiä tai haluat antaa palautetta, voit ottaa yhteyttä sekä sovelluksella että nettisivujemme kautta.