Seuraa energiankulutusta ja laskuja Sähkis -asiointipalvelussa

Tervetuloa mukaan käyttämään Sähkis-asiointipalvelua! Siellä voit seurata kaukolämmön energiankulutusta entistä vaivattomammin. Löydät palvelusta mitatun kulutustiedon lisäksi lämpötilakorjatut kulutukset sekä laskusi. Isännöitsijöille Sähkis tuo kätevän tavan seurata yhdessä näkymässä kaikkien isännöitävien kohteiden tietoja. Saat palvelun kautta myös tiedot kaukolämmön keskeytyksistä sähköpostiin tai matkapuhelimeen. 

Kirjautuminen on helppoa ja tietoturvallista Signicatin turvallisen tunnistautumisen avulla. Pääset palveluun alla olevalla linkillä.

 

Rekisteröidy ja kirjaudu palveluun

 

Jos sinulla on jo tunnukset Verkkopalveluumme, pääset kirjautumaan samoilla tunnuksilla myös Sähkis-palveluun. Jos olet uusi käyttäjä, tarvitset rekisteröitymiseen yrityksen asiakasnumeron ja sopimustunnuksen.  Asiakaspalveluumme auttaa kaikissa ongelmissa.

 

Sähkis-palvelun ensimmäinen versio palvelee Sähkölaitoksen kaukolämmön yritysasiakkaita, mutta käyttöä laajennetaan myös kuluttajille sekä muihin tuotteisiin. Nykyinen Verkkopalvelumme on edelleen käytössä Sähkiksen rinnalla. Sieltä löytyvät sähkön, lämmön, jäähdytyksen ja kaasun kulutustiedot sekä kuluttajille että yrityksille. 

Asiakaslähtöisyys on meille sydämen asia, jonka takia Sähkis-palvelu on suunniteltu juuri tarpeittesi mukaan. Palvelua on ollut kehittämässä asiakasryhmä, jolta saimme arvokasta tietoa. Lisäämme Sähkikseen jatkossakin toimintoja tarpeiden mukaan. 

Me Sähkölaitoksella kutsumme itseämme sähkisläisiksi. Nimi kiteyttää yhteenkuuluvuuden ja hyvän meiningin, jota haluamme jakaa myös asiakkaillemme. Jos palvelusta herää kysymyksiä tai haluat antaa palautetta, voit yhteyttä sekä sovelluksella että nettisivujemme kautta.