Seuraa energiankulutusta ja laskuja Sähkis -asiointipalvelussa

Tervetuloa mukaan käyttämään Sähkis-asiointipalvelua! Siellä voit seurata kaukolämmön ja jäähdytyksen energiankulutusta entistä vaivattomammin. Löydät palvelusta mitatun kulutustiedon lisäksi lämpötilakorjatut kulutukset sekä laskusi. Isännöitsijöille Sähkis tuo kätevän tavan seurata yhdessä näkymässä kaikkien isännöitävien kohteiden tietoja. Kun rekisteröidyt palveluun, saat myös tiedot kaukolämmön ja jäähdytyksen keskeytyksistä sähköpostiin tai halutessasi myös matkapuhelimeen. 

Kirjautuminen on helppoa ja tietoturvallista Signicatin turvallisen tunnistautumisen avulla. Pääset palveluun alla olevalla linkillä.

 

Rekisteröidy ja kirjaudu palveluun

 

Jos sinulla on jo tunnukset verkkopalveluumme, pääset kirjautumaan samoilla tunnuksilla myös Sähkis-palveluun. Jos olet uusi käyttäjä, tarvitset rekisteröitymiseen yrityksen asiakasnumeron ja sopimustunnuksen. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa ongelmissa.

Sähkis toimii kätevästi nyt myös mobiililaitteilla. Kun kirjaudut Sähkikseen mobiililaitteella, palvelu ehdottaa automaattisesti kuvakkeen lisäämistä aloitusnäyttöön. Sen jälkeen ei jatkossa tarvitse kirjoittaa osoitetta nettiselaimeen, vaan palveluun pääsee sisälle kuvaketta klikkaamalla.

 

Sähkis-palvelu on tässä vaiheessa Sähkölaitoksen kaukolämmön ja jäähdytyksen asiakkaille, mutta käyttöä laajennetaan vuoden 2021 aikana myös muihin tuotteisiin.

Nykyinen verkkopalvelumme on edelleen käytössä Sähkiksen rinnalla. Sieltä löytyvät sähkön, lämmön, jäähdytyksen ja kaasun kulutustiedot sekä kuluttajille että yrityksille. 

Asiakaslähtöisyys on meille sydämen asia, jonka takia Sähkis-palvelu on suunniteltu juuri tarpeittesi mukaan. Palvelua on ollut kehittämässä asiakasryhmä, jolta saimme arvokasta tietoa. Lisäämme Sähkikseen jatkossakin toimintoja tarpeiden mukaan. 

Me Sähkölaitoksella kutsumme itseämme sähkisläisiksi. Nimi kiteyttää yhteenkuuluvuuden ja hyvän meiningin, jota haluamme jakaa myös asiakkaillemme. Jos palvelusta herää kysymyksiä tai haluat antaa palautetta, voit ottaa yhteyttä sekä sovelluksella että nettisivujemme kautta.