Seuraa kiinteistösi energiankulutusta ja laskuja Sähkis -asiointipalvelussa

Tampereen Sähkölaitoksen asiakkaana löydät Sähkiksestä kulutustiedot, sopimukset sekä laskut. Palvelu on käytössä sähkön, kaukolämmön, kaukojäähdytyksen ja kaasun asiakkaillemme. 

Isännöitsijät voivat seurata yhdessä näkymässä kaikkien isännöitävien kohteiden tietoja.

Kaukolämpöasiakkaille palvelusta on nyt saatavilla myös lämpötilakorjatut eli normeeratut kulutustiedot. Lämmön ja jäähdytyksen asiakkaat voivat kätevästi ohjata tiedon jakelun keskeytyksistä suoraan sähköpostiinsa.

Kaksi erillistä Sähkis-palvelua sähkön myynnin ja siirron asiakkaille

Sähkön myyntiyhtiö Tampereen Sähkölaitos Oy:llä ja sähköverkkoyhtiö Tampereen Sähköverkko Oy:llä on omat sähköiset asiointikanavat asiakkailleen, jotka molemmat kulkevat nimellä Sähkis-palvelu. Käytännössä myyntiyhtiön Sähkiksestä löydät sähkön myynnin kulutustiedot, myyntisopimukset ja laskut. Jos kiinteistösi sijaitsee Tampereen Sähköverkko Oy:n siirtoverkon alueella ja ostat sähkösi Sähkölaitokselta, näet Sähkiksestä myynnin ja siirron laskutiedot. 

Sähkön siirron tiedot löydät verkkoyhtiön Sähkiksestä: kulutukset, sopimukset, laskut, sähkökatkojen keskeytysviestinnän sekä sähkön pientuotannon tuottotiedot. Jos yrityksesi on sekä sähkön siirron että sähkönmyynnin asiakkaamme, voit käyttää kumpaakin palvelua niin halutessasi.

Syynä palveluiden eriyttämiselle on se, että verkkoyhtiö ei saa suosia yksittäistä sähkönmyyjää, vaikka olemmekin samaa konsernia. Jos muutoksesta herää kysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa kaikissa ongelmissa. Lisätietoa Tampereen Sähköverkko Oy:n Sähkis-palvelusta.

Sähkis myös mobiilissa

Kun kirjaudut Sähkikseen mobiilissa, palvelu ehdottaa automaattisesti kuvakkeen lisäämistä aloitusnäyttöön. Sen jälkeen pääset palveluun suoraan kuvaketta klikkaamalla. 

Pääset kirjautumaan vanhoilla verkkopalvelun tunnuksilla myös Sähkis-palveluun. Jos olet uusi käyttäjä, tarvitset rekisteröitymiseen yrityksen asiakasnumeron ja sopimustunnuksen. Kirjautuminen on helppoa ja tietoturvallista Signicatin turvallisen tunnistautumisen avulla.

Sähkis-palvelun tarina

Asiakaslähtöisyys on meille sydämen asia, jonka takia Sähkis-palvelu on suunniteltu asiakkaitamme varten. Palvelua on ollut kehittämässä asiakkaistamme koottu pilottiryhmä, jonka ansiosta olemme pystyneet räätälöimään palvelun osaksi sujuvampaa arkea. Haluamme kehittää loistavan palvelun, jonka takana voimme ylpeästi seistä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Me Tampereen Sähkölaitoksella kutsumme itseämme Sähkisläisiksi. Nimi kiteyttää yhteenkuuluvuuden ja hyvän meiningin, jota haluamme jakaa myös asiakkaillemme.

Mukavia Sähkis-hetkiä!​