Lähilämpö Lokoisa - älyä ja tehokkuutta kiinteistön lämmönjakoon

 

Lähilämpö Lokoisa on palvelumme sellaisille taloyhtiöille ja yritysasiakkaille, joilla kaukolämmön lämmönjakokeskuksen uusiminen on ajankohtaista. Puramme vanhan laitteiston ja asennamme uuden vanhan tilalle saman päivän aikana sekä otamme laitteiston etänä hallintaan. Toteutamme tarvittavat huollot ja korjaustoimenpiteet laitteiston elinkaaren aikana. 

Uuden lämmönjakokeskuksen lisäksi asennamme kiinteistöön lämpötila-anturit, joiden avulla ohjataan keskuksen toimintaa, optimoidaan kiinteistön energian käyttö ja vältytään turhalta lämmitykseltä.

Lokoisa-palvelumme sopii myös uudisrakennuksille, jolloin rakennuksen energiankäyttö saadaan alusta lähtien oikealle tasolle. Ole yhteydessä jo rakennushankkeen alussa.

Toiminnan seuranta ja raportointi

Lähilämpö Lokoisa -palveluun sisältyy nettipohjainen työkalu, jonka avulla seurataan olosuhteita, järjestelmän toimivuutta ja sen tuomia energiansäästöjä. Seurannan avulla kerättyjä tietoja voidaan myös hyödyntää itse kiinteistön huollossa ja ylläpidossa.

Ennakoitavat kustannukset

Palvelu ei vaadi asiakkaalta investointeja, sillä kaikki hoituu kiinteällä kuukausimaksulla. Budjetointi helpottuu, eikä yllättäviä kulueriä synny palvelun aikana.