Lähilämpö Lokoisa -palvelulla kiinteistön lämmitys kuntoon ilman investointeja

 

Lähilämpö Lokoisa on palvelumme pirkanmaalaisille taloyhtiöille ja yritysasiakkaille, joilla kaukolämmön lämmönjakokeskuksen uusiminen on ajankohtaista.

Puramme vanhan laitteiston ja asennamme tilalle uuden älykkään lämmönjakokeskuksen saman päivän aikana sekä otamme laitteiston etähallintaan. Toteutamme kaikki tarvittavat huollot ja korjaustoimenpiteet laitteiston elinkaaren aikana. 

Älykästä energianhallintaa ja raportointia

Uuden lämmönjakokeskuksen lisäksi asennamme kiinteistöön lämpötila-anturit, joiden avulla ohjataan laitteiston toimintaa ja optimoidaan kiinteistön energian käyttö. Asiakkaan kanssa sovitaan halutut olosuhteet, jolloin sisälämpötila pysyy tasaisena ja vältytään turhalta lämmitykseltä.

Olosuhteiden seurantaa ja raportointia

Lähilämpö Lokoisa -palveluun sisältyy Kiinteistövalvomo-sovellus, jonka avulla pystytään seuraamaan monipuolisesti olosuhteita, järjestelmän toimivuutta ja sen tuomia energiansäästöjä. Seurannan avulla kerättyjä tietoja voidaan myös hyödyntää itse kiinteistön huollossa ja ylläpidossa. Esimerkkikuvia Kiinteistövalvomosta:

 

Kokonaisuus pelkällä kuukausimaksulla

Palvelu ei vaadi asiakkaalta investointeja, sillä kaikki hoituu kiinteällä kuukausimaksulla. Budjetointi helpottuu, eikä yllättäviä kulueriä synny palvelun aikana.

Lähilämpö Lokoisa sopii myös uudisrakennuksille

Palvelu voidaan ottaa käyttöön myös uusissa kiinteistöissä, jolloin energiankäyttö saadaan alusta alkaen oikealle tasolle. Ole yhteydessä jo rakennushankkeen alussa!