Huoleton ja hintavakaa kaukolämpö sopii kaikille kiinteistöille

Kaukolämpö on kaikenkokoisten rakennusten luotettava lämmitysratkaisu. Kaukolämpö on käytännössä ainoa lämmitystapa, joka on asiakkaalle helppo ja toimitusvarma palvelu, johon paikallinen energiayhtiö sitoutuu rakennuksen koko elinkaaren ajaksi. Se toimii joustavasti yhdessä myös muiden lämmitysmuotojen, kuten maalämmön tai poistoilmapumppujen kanssa kanssa. Avoin ja kehittyvä kaukolämpöverkkomme pystyy hyödyntämään monipuolisesti myös ylijäämälämmöt, mitä syntyy mm. teollisuusprosesseissa, datakeskuksissa tai eri kiinteistöissä.

Tamperelainen kaukolämpö on yksi Suomen suurimpien kaupunkien halvimmista Energiateollisuuden virallisen tilaston mukaan. Hintamme on ollut vakaa jo vuodesta 2013. Kahdeksassa vuodessa kaukolämmön kokonaishinta Tampereella on jopa hieman (0,1%) laskenut. Kaukolämmön hinnassa kannattaa uskoa vain faktoihin!

Kaukolämmön hinnankehitys Tampereella 2013-2021 (Lähde: Energiateollisuus).

 

Lue blogista, miten kaikkiin kaukolämmön hintaväittämiin ei kannata uskoa

Lue lisää, miksi kaukolämpö on taajamien paras lämmitysmuoto 

 

Tampereen Sähkölaitoksen kaukolämpö on Lähilämpöä. Se tuotetaan nimensä mukaisesti lähellä, paikallisissa voima- ja lämpölaitoksissa pääosin lämmön ja sähkön yhteistuotantona. Keskimäärin noin puolet Lähilämmöstä tuotetaan uusiutuvilla ja puolet muilla energialähteillä. Voit valita myös kokonaisuudessaan uusiutuvasta, pääosin paikallisten metsien hakkuutähteistä tuotetun Lähilämpö puun