Lämmön ja jäähdytyksen keskeytysviestintä uudistuu 1.12.2022 alkaen

 

Kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen suunniteltuja keskeytyksiä tulee harvoin, mutta tieto niistä on oleellista saada tehokkaasti ja oikea-aikaisesti.

Olemmekin uudistamassa kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen keskeytysviestintää. Postitse lähetettävät keskeytysilmoituskortit vaihtuvat sähköiseen viestintään.

Jatkossa tieto lämmön ja jäähdytyksen suunnitelluista jakelunkeskeytyksistä lähetetään suoraan sähköpostiisi Sähkis-palvelun kautta. Saat viestit automaattisesti sen jälkeen, kun olet ensimmäisen kerran kirjautunut palveluun.

 

Keskeytysilmoituskorttien lähettäminen lopetetaan 1.12.2022 alkaen. Siitä alkaen viestit toimitetaan vain Sähkikseen kirjautuneille sähköpostilla.

Ellet ole aiemmin tutustunut Sähkis-palveluun, niin rekisteröidy ja kirjaudu heti !

 

Sähkis-palveluun

 

Sähkis-palvelusta voit kätevästi seurata myös energiankulutuksia ja tehtyjen energiansäästötoimien vaikutusta kulutuksiin. Isännöitsijät voivat seurata yhdessä näkymässä kaikkien isännöitävien kohteiden tietoja.

Kaukolämpöasiakkaille palvelusta on saatavilla myös lämpötilakorjatut eli normeeratut kulutustiedot, ja voit tilata kulutuksista käyttöraportit sähköpostiin. Lisätietoa palvelusta

Keskeytystieto myös huoltoyhtiölle tai taloyhtiön vastuullisille

Voit lisätä keskeytystiedon vastaanottajaksi kiinteistökohtaisesti myös muita muita vastaanottajia, kuten huoltoyhtiön huollosta vastaavat tai taloyhtiön vastaavat. Tee lisäys palvelun keskeytysviestinnän asetuksissa kohdasta 'Vikapalvelu', joka löytyy asiakastietojen alta. Kirjaudu sen jälkeen uudelleen palveluun, jotta keskeytysviestintä aktivoituu päälle myös lisätyille henkilöille.

Useimmin kysytyt kysymykset Sähkis-palvelusta