Toimintavarma kaasu

Kaasu on ympäristöystävällisin fossiilinen polttoaine. Se on väritöntä, hajutonta ja myrkytöntä luonnonkaasua. Turvallisuussyistä kaasu hajustetaan. Kaasussa ei ole rikkiä eikä raskasmetalleja eikä sen poltossa synny hiukkaspäästöjä eikä tuhkaa.

Kaasu sopii myös erinomaisesti liikennepolttoaineeksi. Kaasukäyttöiset ajoneuvot tuottavat vähemmän pakokaasupäästöjä, melua ja hajua kuin perinteiset ajoneuvot.

Kaasun kokonaishinta muodostuu siirtohinnasta ja energian myyntihinnasta vastaavasti kuin sähkötuotteissa.

Uusiutuva biokaasu

Biokaasu on täysin kotimainen, edullinen ja uusiutuva energianlähde. Sitä tuotetaan Gasumin biokaasulaitoksissa ympäri Suomen. Tuotannossa hyödynnetään suomalaisia biohajoavia raaka-aineita, kuten kauppojen ja kotitalouksien hävikiksi jääneitä biojätteitä ja jätevesiä.

Biokaasun tuotannossa mitään ei heitetä hukkaan - biokaasun sivutuotteena syntyvä orgaaninen aines kierrätetään takaisin luontoon ja hyödynnetään ympäristöystävällisenä lannoitteena suomalaisilla pelloilla.

Myymme biokaasua kaikkialla Sähkölaitoksen kaasuverkon alueella. Yritys, joka käyttää biokaasua tuotannossaan, saa siitä sertifikaatin ja voi myös käyttää "Valmistettu suomalaisella biokaasulla" -merkkiä. Lisätietoa biokaasumerkistä löydät Gasumin nettisivuilta.

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme ja kysy lisää biokaasun hinnoista ja sopimuksesta yrityksellesi.

 

Seuraa kaasun kulutusta Sähkis-palvelussa

Tutustu Sähkis-palveluumme, jossa voit seurata myös kaasun kulutustietoja. Lue lisää ja kirjaudu Sähkiksen sivuilla.