Energiamentori -palvelulla yrityksen energia-asiat hallintaan

Yritysten energianhallinta ja -johtaminen ovat keskeinen osa yritysten ja yhteisöjen vastuullisuutta. Oikealla energiajohtamisella voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä sekä vähentää ilmastokuormitusta.

Energiamentori-palvelu on kokonaisvaltainen energiahallinnan konsepti, jolla saadaan selvitettyä nykyinen energiatilanne, sen pullonkaulat ja parannettavat kohdat, tehdään suunnitelma huomattujen asioiden parantamisesta sekä luodaan pohja energian hallinnan ylläpidolle ja raportoinnille.

Palvelussa saat käyttöösi työkalut ja Sähkölaitoksen ammattilaisen, joiden avulla nostat energiajohtamisen aivan uudelle tasolle yrityksessäsi ja organisaatiossasi.

Kiinteähintainen palvelu

Palvelu on kiinteähintainen, jolloin et tarvitse erillistä investointia energiahallinta- ja johtamisjärjestelmään tai rekrytointia ammattilaiseen. Palvelu sopii niin yrityksille kuin kunnillekin, ja erityisesti energiatehokkuussopimukseen liittyneille. Palvelusisältö sovitetaan aina asiakkaan tarpeeseen

Energiamentori -palvelussa yhteistyökumppaninamme on Enerkey, jonka Powered by Enerkey-energiahallinnan työkalut ovat keskeisessä roolissa, jotta asiakkaat saavat tietoa energiakulutuksestaan ja kykenevät pienentämään hiilijalanjälkeään. Palvelussa hyödynnetään Sähkölaitoksen ja EnerKeyn kattavia asiantuntijaresursseja ja osaamista.