Lähiaurinko on optimaalinen palvelukokonaisuus yrityksellesi

Kotimaiset paneelit takaavat luotettavan toiminnan

Lähiaurinko-paneelisto on täysin kotimainen ja Suomessa Salo Solarin tehtailla valmistettu. Sen takuuksi paneeleille on myönnetty Avainlippu-merkki. Suomalainen alkuperä takaa toiminnan myös pohjoisen haastavissa ilmasto-oloissa, ja siksi ne kestävät lumikuormat, tuulet ja sateet.

Suomessa valmistettujen paneelien matka tehtaalta asiakkaalle on minimissään, mistä ympäristö kiittää. Paneelit on tuotettu vastuullisesti, niiden huoltotarve on vähäinen ja niillä on pitkä elinkaari. Lähiaurinko-paneeliston tuottotakuu on jopa 25 vuotta.

Lähiaurinko-paneelisto on ylivoimainen ratkaisu aurinkoenergian hyödyntämiseen

  1. Paneelit on suunniteltu erityisesti pohjolan haastavin olosuhteisiin
  • Lumikuorman kestot​
  • Joustavat juotokset​
  • Liimatut alumiiniset, vesitiiviit kehykset​
  • Turvalliset taustalevyt

2. Räätälöidyt asennustelineet on valmistettu kierrätetystä alumiinista

3. Valittavissa kaikki asennustavat: katto, maa, julkisivut

 

 

 

 

Vaivaton ja turvallinen kokonaispalvelu

Lähiaurinko-ratkaisun hankkiminen on vaivaton ja turvallinen tapa saada yrityksellesi aurinkosähkön edut

Kun yrityksesi haluaa itse rakennuttaa aurinkovoimalan ja hallita sitä, toimimme hankkeessa asiantuntijoina. Autamme alusta alkaen hankkeen suunnittelussa ja mitoituksessa sekä tarvittavien lupien hakemisessa. Asennamme paneelit yrityksellenne avaimet käteen-periaatteella. Aurinkovoimala jää omistukseenne.

Ostamme aurinkovoimalan tuottaman ylijäämäsähkön, jota ette pysty itse hyödyntämään.

Kattava valvontaa, ylläpitoa ja reaaliaikaista raportointia

Kokonaispalveluumme sisältyy myös paneeliston jatkuva valvonta ja vikatilanteiden hallinta. Tytäryhtiömme Tampereen Vera valvoo asiakkaidemme aurinkovoimaloita ja seuraa mm. tuoton poikkeavuuksia. Niistä raportoidaan asiakkaille tietoturvallisesti. Luotettava ja nopea huolto kuuluu - totta kai - palveluun myös!

Koska aurinkovoimalan tuottaman sähkön määrä kiinnostaa takuuvarmasti, tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet energiantuoton seurantaan aina web-pohjaiseen raportointinäkymään asti. Tarvittaessa tarjolla on kehittyneet rajapinnat omiin automaatiojärjestelmiin ja esim. Enermix Oy:n Talotohtori-järjestelmään. 

Lähiaurinko-paneelistolla edullista sähköä

Investoinnin takaisinmaksuaika on tyypillisesti 5-10 vuotta, joten oma aurinkovoimala on hyvätuottoinen ja matalariskinen sijoituskohde.

Alle 800 MWh:n aurinkosähköjärjestelmien energiantuotannosta ei tarvitse maksaa sähköveroa, mutta järjestelmät on rekisteröitävä ja niiden tuotannosta on annettava vuosi-ilmoitus Tullille. Alle 100 kVA:n järjestelmät eivät vaadi rekisteröintiä, eivätkä vuosi-ilmoituksen tekoa. Lisätietoa Tullin internet-sivuilta.

Tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa sähköveroa eikä sähkön siirtomaksua, jos tuotanto sijaitsee samassa kiinteistössä kulutuksen kanssa.

Aurinkovoimalan investoinnista yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus saada Business Finlandilta 20% energiatukea. Maatiloilla energiatuki on 40%.

Näin toimimalla saat meiltä kotimaisen ja luotettavan aurinkopaneeliston

1. Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, joka ei sido sinua aurinkosähköjärjestelmän hankintaan. Voit myös soittaa asiantuntijoillemme. p. 020 630 3010.

2. Suunnittelemme parhaan ratkaisun kiinteistöösi

Energia-alan ammattilaiset suunnittelevat sopivan ratkaisun juuri sinun kiinteistöösi. Tarjouksemme sisältää kaiken tarvittavan energiatuen ja lupien hankintaa varten.

3. Hae ajoissa energiatukea

Business Finland myöntää energiatukea aurinkosähkön investointihankkeille. Tuen määrä on  20 % yrityksille ja yhteisöille ja 40% maatiloille. Tukea voivat hakea kaikenkokoiset yritykset ja yhteisöt.

4. Tarvittavien lupien hankinta

Rakennus- tai toimenpidelupa tarvitaan ennen hankkeen etenemistä. Vaatimukset vaihtelevat kunnittain. Ota yhteyttä kuntasi rakennusvalvontaan.

5. Helppo toimitus avaimet käteen -periaatteella

Asennamme aurinkosähköjärjestelmän kiinteistöösi ammattitaidolla. Hoidamme puolestasi järjestelmän liittämisen sähköverkkoon sopimuksineen. Kauttamme saat myös kattavat etävalvonta- sekä huolto- ja ylläpitopalvelut.

6. Olet nyt vastuullinen uusiutuvan sähkön pientuottaja

Sähkön pientuottajana voit käyttää kiinteistössäsi rinnakkain sekä sähköyhtiöltä ostettua sähköä että omaa tuotantoasi. Ota yhteyttä Tampereen Sähkölaitoksen asiakaspalveluun, jotta sinulle tehdään pientuottajan OmaSähkö-sopimus. Silloin maksamme sinulle oman käyttösi ylittävästä sähköstä, joka siirtyy sähköverkkoon.