Auringosta puhdasta energiaa

Yrityksen tai taloyhtiön kiinteistön valjastaminen aurinkoenergian tuotantoon antaa paljon muutakin kuin sähköä. Oma energiantuotanto vähentää riippuvuutta ostosähköstä ja parantaa energiatehokkuutta ympäristöystävällisesti. Lisäksi oma aurinkovoimala nostaa kiinteistön arvoa.

Tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa sähköveroa eikä sähkönsiirtomaksua, kun tuotanto tapahtuu fyysisesti samassa paikassa sähkön käytön kanssa.

 

Aurinkopaneelijärjestelmämme soveltuvat kaikille kattotyypeille, seinäasennuksiin ja maa-asennuksiin. Autamme järjestelmäsuunnittelussa ja asennamme paneelit tarpeeseen sopivimmalla tavalla: kelluvina, pilareilla, paaluilla tai muilla menetelmillä. Saat meiltä myös kattavat etävalvonta-, ylläpito- ja huoltopalvelut.

Räätälöimme aurinkopaneelit taloyhtiöiden ja yritysten tilanteisiin sopivaksi kokonaisuudeksi. Toimitamme järjestelmän joko laitetoimituksena tai avaimet käteen -periaatteella lähes koko Suomeen.

 

 

 

Lähiaurinko - täysin kotimainen konsepti aurinkoenergian hyödyntämiseen

Lähiaurinko-ratkaisu tarjoaa yrityksellesi kotimaisen, Suomen vaativiin sääolosuhteisiin suunnitellun aurinkopaneeliston sekä ylivertaisen kätevän tavan aurinkovoimalan toteuttamiseen yrityksellesi.

Olemme apunasi aurinkovoimalan rakennuttamisessa alusta loppuun asti. Toimimme hankkeessa asiantuntijoina, ja autamme aurinkovoimalan suunnittelussa ja mitoituksessa, tarvittavien lupien hakemisessa sekä voimalan avaimet käteen-asennuksessa, huollossa sekä käytön valvonnassa. Voimala jää siis omistukseenne.

Lue tarkemmin Lähiaurinko-ratkaisusta alta.