Lähiaurinko-ratkaisut yrityksellesi

Kotimaiset paneelit takaavat luotettavan toiminnan

Lähiaurinko-paneelisto on täysin kotimainen ja Suomessa Salo Solarin tehtailla valmistettu. Sen takuuksi paneeleille on myönnetty Avainlippu-merkki. Suomalainen alkuperä takaa toiminnan myös pohjoisen haastavissa ilmasto-oloissa, ja ne kestävät lumikuormat, tuulet ja sateet.

Suomessa valmistettujen paneelien matka tehtaalta asiakkaalle on minimissään, mistä ympäristö kiittää. Paneelit on tuotettu vastuullisesti, niiden huoltotarve on vähäinen ja niillä on pitkä elinkaari. Lähiaurinko-paneeliston tuottotakuu on keskimäärin 25 vuotta.

Lähiaurinko-ratkaisu ilman omaa investointia

Lähiaurinko-ratkaisun hankkiminen palveluna on vaivaton ja turvallinen tapa saada yrityksellesi aurinkosähkön edut ilman oman pääoman sitomista hankkeeseen.

Sähkölaitos rakentaa tällöin yrityksellesi oikein mitoitetun paneeliston, omistaa sen ja vastaa toiminnasta ja ylläpidosta. Yrityksen ei tarvitse huolehtia takaisinmaksuajasta.

Palvelumallissa asiakas ostaa voimalan tuottaman sähkön Sähkölaitokselta sopimushintaan. 

Lähiaurinko-ratkaisu, kun investoit paneelistoon itse

Jos yrityksesi haluaa rakennuttaa aurinkovoimalan ja hallita sitä, olemme valmiita olemaan hankkeessa asiantuntijoina. Autamme hankkeen suunnittelussa ja mitoituksessa ja tarvittavien lupien hakemisessa. Asennamme paneelit yrityksellenne avaimet käteen-periaatteella. Ylläpidon aikana tarjoamme paneeliston huollon sekä käytön valvonnan. 

Ostamme aurinkovoimalasi tuottaman ylijäämäsähkön, jota ette pysty itse hyödyntämään.

Lähiaurinko-paneelistolla edullista sähköä

Investoinnin takaisinmaksuaika on tyypillisesti 5-10 vuotta, joten oma aurinkovoimala on hyvätuottoinen ja matalariskinen sijoituskohde. Alle 100 kVA:n nimellistehoisilla pienvoimalaitoksilla tuotanto on verotonta 800 MWh:iin asti. Tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa sähköveroa eikä sähkön siirtomaksua. Aurinkovoimalan investoinnista on mahdollisuus saada Business Finlandin 20% energiatukea.