alt=""

Virtaa yritystoimintaan auringosta

Yrityksen ja taloyhtiön katon, pihan tai seinän valjastaminen aurinkoenergian tuotantoon antaa paljon muutakin kuin sähköä. Oma energiantuotanto vähentää riippuvuutta ostosähköstä ja parantaa energiatehokkuutta ympäristöystävällisesti. Lisäksi oma aurinkovoimala nostaa kiinteistön arvoa.

Aurinkopaneelijärjestelmämme soveltuvat kaikille kattotyypeille, seinäasennuksiin ja maa-asennuksiin. Autamme järjestelmäsuunnittelussa ja asennamme paneelit tarpeeseen sopivimmalla tavalla: kelluvina, pilareilla, paaluilla tai muilla menetelmillä. Saat meiltä myös kattavat etävalvonta-, ylläpito- ja huoltopalvelut. Alle 100 kVA:n nimellistehoisilla pienvoimalaitoksilla tuotanto on lisäksi verotonta eikä tuotetusta sähköstä makseta lainkaan sähkön siirtomaksua.

Räätälöimme aurinkopaneelit taloyhtiöiden ja yritysten tilanteisiin sopivaksi kokonaisuudeksi. Toimitamme järjestelmän joko laitetoimituksena tai avaimet käteen -periaatteella lähes koko Suomeen.

Aurinkovoimala palveluna vai investointina?

Aurinkovoimala palveluna on vaivaton, riskitön ja nopea tapa päästä kiinni aurinkosähköön. Palvelumallissa me vastaamme voimalan rakentamisesta, toiminnasta ja ylläpidosta. Sopimus tehdään tavallisesti 15-20 vuodeksi.

Voit investoida myös voimalaan itse. Olemme hankkeessa asiantuntijoina, ja autamme aurinkovoimalan suunnittelussa ja mitoituksessa, tarvittavien lupien hakemisessa sekä voimalan asennuksessa, huollossa sekä käytön valvonnassa. Rakennutat ja omistat aurinkovoimalan kuitenkin itse.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin autamme sinua tekemään juuri sinun yrityksesi tai taloyhtiösi kannalta parhaimman valinnan.