Auringosta puhdasta energiaa

Yrityksen tai taloyhtiön kiinteistön valjastaminen aurinkoenergian tuotantoon antaa paljon muutakin kuin sähköä. Oma energiantuotanto vähentää riippuvuutta ostosähköstä ja parantaa energiatehokkuutta ympäristöystävällisesti. Lisäksi oma aurinkovoimala nostaa kiinteistön arvoa.

Tuotetusta sähköstä tarvitse maksaa sähköveroa eikä sähkönsiirtomaksua, kun tuotanto tapahtuu fyysisesti samassa paikassa sähkön käytön kanssa.

 

Aurinkopaneelijärjestelmämme soveltuvat kaikille kattotyypeille, seinäasennuksiin ja maa-asennuksiin. Autamme järjestelmäsuunnittelussa ja asennamme paneelit tarpeeseen sopivimmalla tavalla: kelluvina, pilareilla, paaluilla tai muilla menetelmillä. Saat meiltä myös kattavat etävalvonta-, ylläpito- ja huoltopalvelut.

Räätälöimme aurinkopaneelit taloyhtiöiden ja yritysten tilanteisiin sopivaksi kokonaisuudeksi. Toimitamme järjestelmän joko laitetoimituksena tai avaimet käteen -periaatteella lähes koko Suomeen.

Lähiaurinko - vaivaton ja joustava konsepti yritysten aurinkoratkaisuille

Lähiaurinko-ratkaisu tarjoaa yrityksellesi kotimaisen, Suomen vaativiin sääolosuhteisiin suunnitellun aurinkopaneeliston sekä ylivertaisen kätevät vaihtoehdot aurinkovoimalan toteuttamiseen yrityksellesi.

  1. Voit hankkia meiltä aurinkovoimalan palveluna, jolloin me vastaamme paneelien rakentamisesta, toiminnasta ja ylläpidosta. Tämä on vaivaton, riskitön ja nopea tapa saada aurinkoenergiaratkaisu yrityksellesi. 
  2. Jos haluat investoida mieluummin voimalaan itse, olemme hankkeessa asiantuntijoina, ja autamme aurinkovoimalan suunnittelussa ja mitoituksessa, tarvittavien lupien hakemisessa sekä voimalan asennuksessa, huollossa sekä käytön valvonnassa. Yritys rakennuttaa tällöin aurinkovoimalan itselleen.

Lue tarkemmin Lähiaurinko-ratkaisuista alta.