Vuokraa oma aurinkopaneeli Tarasten aurinkopuistosta

Aurinkopuistolla suuri suosio - ensimmäinen vaihe lähes loppuunmyyty

Tampereen Tarastenjärven aurinkopuistomme 480 ensimmäistä paneelia ovat tuottaneet uusiutuvaa energiaa heinäkuusta 2018. Aurinkopuisto on saanut suuren suosion, ja alle vuodessa lähes kaikki paneelit on varattu. Paneeliston laajennustyöt ovatkin alkamassa, ja pääset tekemään ennakkovarauksia lähiaikoina.

Vuokraamalla aurinkopuistosta itsellesi yhden tai useamman nimikkopaneelin voit vaikuttaa ympäristöystävällisen energian tuotantoon maassamme. 

Vuokrapaneelin hankinnalla tuet uusiutuvaa ja puhdasta energiantuotantoa. Voit vuokrata useammankin paneelin, vaikka yhden jokaiselle perheenjäsenelle, ja se onnistuu, vaikka et olisikaan nykyinen sähkön myyntiasiakkaamme. Sopimuksia tehdään myös yrityksille.  

Hyvitämme paneelin tuoton laskullasi

Nimikkopaneelin vuokrahinta on 4,20 e/kk. Hyvitämme paneelin tuottaman sähkön pörssihinnan mukaan sähkölaskullasi. Keskimääräinen hyvitys on n. 0,70 e/kk, kesällä enemmän ja talvella hieman vähemmän. Näin ollen maksat nimikkopaneelista keskimäärin n. 3,50 e/kk.

Yksittäisen aurinkopaneelin tuotto on keskimäärin n. 230 kWh/v, joka riittää esim. 230 pesukoneellisen pyykinpesuun. Tuotanto kuitenkin vaihtelee vuodenajasta ja sääolosuhteista riippuen. 

Selaile vapaita paneeleita ja tee sopimus nimikkopaneeleistasi kätevästi nettipalvelussamme alla olevasta linkistä. Nettipalvelun kautta voit myös seurata koko paneeliston tuotantoa reaaliajassa.