Vuokraa oma aurinkopaneeli Tarasten aurinkopuistosta

Tarastenjärvelle Tampereelle on valmistumassa uusi aurinkopuistomme heinäkuussa 2018. Puistoon rakennetaan 1200 paneelia, joista 480 ensimmäistä valmistuu kesällä 2018 ja loput kesällä 2019.

Vuokraa aurinkopuistosta itsellesi oma nimikkopaneeli tai useampia. Näin voit vaikuttaa ympäristöystävällisen energian tuotantoon maassamme. Hyvitämme paneelin tuotannon sähkölaskullasi. Voit seurata paneeliston sähköntuotantoa reaaliaikaisesti nettipalvelussa.

Vuokraamalla paneelin tuet uusiutuvaa ja puhdasta energiantuotantoa. Se on hyvä vaihtoehto, jos et voi asennuttaa paneeleita omalle katollesi, kuten taloyhtiöissä. Voit vuokrata useammankin paneelin, vaikka yhden jokaiselle perheenjäsenelle, ja se onnistuu, vaikka et olisikaan nykyinen sähkön myyntiasiakkaamme. Sopimuksia tehdään myös yrityksille.  

Hyvitämme paneelin tuoton laskullasi

Nimikkopaneelin vuokrahinta on 4,20 e/kk. Hyvitämme paneelin tuottaman sähkön pörssihinnan mukaan. Keskimääräinen hyvitys on n. 0,70 e/kk, kesällä enemmän ja talvella hieman vähemmän. Näin ollen maksat nimikkopaneelista keskimäärin n. 3,50 e/kk.

Yksittäisen aurinkopaneelin tuotto on keskimäärin n. 230 kWh/v, joka riittää esim. 230 pesukoneellisen pyykinpesuun. Tuotanto kuitenkin vaihtelee vuodenajasta ja sääolosuhteista riippuen. Saat paneelin tuottaman sähkön kokonaisuudessaan käyttöösi. 

Paneelien ennakkovuokraus on alkanut. Sopimus astuu voimaan, kun ensimmäiset paneelit alkavat tuottamaan sähköä - arviolta heinäkuun loppupuolella.

Seuraa Tarasten aurinkopuiston valmistumista alta. Selaile vapaita paneeleita ja tee sopimus kätevästi nettipalvelussamme. Siellä voit myös seurata koko paneeliston tuotantoa reaaliajassa.