Vuokraa oma aurinkopaneeli Tarasten aurinkopuistosta

Tarastenjärvelle Tampereelle on avattu uusi aurinkopuistomme, jonka 480 ensimmäistä paneelia on tuottanut uusiutuvaa energiaa heinäkuusta 2018. 

Vuokraa aurinkopuistosta itsellesi nyt oma nimikkopaneeli tai useampia. Näin voit vaikuttaa ympäristöystävällisen energian tuotantoon maassamme. Hyvitämme paneelin tuotannon sähkölaskullasi.

Vuokraamalla paneelin tuet uusiutuvaa ja puhdasta energiantuotantoa. Vuokraus on hyvä vaihtoehto, jos et voi asennuttaa paneeleita omalle katollesi, kuten taloyhtiöissä. Voit vuokrata useammankin paneelin, vaikka yhden jokaiselle perheenjäsenelle, ja se onnistuu, vaikka et olisikaan nykyinen sähkön myyntiasiakkaamme. Sopimuksia tehdään myös yrityksille.  

Hyvitämme paneelin tuoton laskullasi

Nimikkopaneelin vuokrahinta on 4,20 e/kk. Hyvitämme paneelin tuottaman sähkön pörssihinnan mukaan. Keskimääräinen hyvitys on n. 0,70 e/kk, kesällä enemmän ja talvella hieman vähemmän. Näin ollen maksat nimikkopaneelista keskimäärin n. 3,50 e/kk.

Yksittäisen aurinkopaneelin tuotto on keskimäärin n. 230 kWh/v, joka riittää esim. 230 pesukoneellisen pyykinpesuun. Tuotanto kuitenkin vaihtelee vuodenajasta ja sääolosuhteista riippuen. Saat paneelin tuottaman sähkön kokonaisuudessaan käyttöösi. 

Selaile vapaita paneeleita ja tee sopimus kätevästi nettipalvelussamme alla olevasta linkistä. Nettipalvelun kautta voit myös seurata koko paneeliston tuotantoa.