Luonnon energiaa auringosta

Aurinkoenergian hyödyntäminen suoraan katoltasi on päästötön tapa saada sähköä. Me teemme aurinkopaneelien hankinnan sinulle mahdollisimman helpoksi.

Vain yhteydenotto meille, niin saat paneelit katollesi oikein mitoitettuna, toimitettuna ja asennettuna. Yhteistyökumppanimme Finnwind toimittaa ja asentaa paneelit. Jos tuotat sähköä yli oman tarpeesi, voit myydä sen meille tekemällä OmaSähkö-sopimuksen.

Hintakaan ei päätä huimaa, ja asennuksen osuudesta on mahdollista saada lisäksi kotitalousvähennys. Tutustu aurinkopaneelitarjontaamme alta.

Vuokraa aurinkopaneeli Tarasten aurinkopuistosta

Tarasten aurinkopuistomme laajeni kesän 2019 aikana ja puistossa on nyt jo 1200 paneelia. Voit vaikuttaa ympäristöystävällisen energian tuotantoon maassamme vuokraamalla sieltä omat nimikkopaneelit. Hyvitämme paneelin tuottaman sähkön pörssihinnan mukaan sähkölaskullasi. Voit vuokrata useammankin paneelin, vaikka yhden jokaiselle perheenjäsenelle, ja se onnistuu, vaikka et olisikaan nykyinen sähkön myyntiasiakkaamme. Sopimuksia tehdään myös yrityksille, ja saat halutessasi siitä myös todistuksen.  Lue lisää paneeleiden vuokrauksesta.