TuntiSähkö

Pohjoismaisella vesivoimalla tuotetussa TuntiSähkö-sopimuksessa hinta määräytyy suoraan markkinahinnan mukaan. Hyödyt sopimuksesta eniten silloin, kun sähkön pörssihinta on alhaisimmillaan, ja kun pystyt ohjaamaan kulutuksesi edullisimpiin tunteihin. Näitä on tyypillisesti myöhään illalla ja aikaisin aamulla. Kannattaa perehtyä pörssisähkön ostajan oppaaseen, josta saat hyvää taustatietoa valintasi tueksi.

TuntiSähkö-sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

 

TuntiSähkö on tarkoitettu asiakkaille, joiden sähkön vuosikulutus on alle 100 000 kWh.

S-bonus ​Tästä sähkösopimuksesta saat lisäksi Osuuskaupan asiakasomistajana Bonusta jopa 5%.

 

Todennamme kaiken kotitalouksille ja pienyrityksille myymämme uusiutuvilla energialähteillä tuotetun sähkön virallisilla alkuperätakuilla, joita Energiavirasto valvoo.

Seuraa TuntiSähkön hinnan kehitystä

Alla olevista kuvaajista näet TuntiSähkö-tuotteen keskimääräisen energiamaksun haluamallasi aikavälillä. Tunnittaisessa kuvaajassa esitetään kyseisen tunnin tarkka hinta. Kuukausivertailuissa kuluvan kuukauden keskimääräinen hinta päivittyy aina kuukauden lopussa. Voit valita aikavälin kuvan yläpuolelta.

Seuraavan päivän hinnat päivittyvät edellisenä päivänä n. klo 16 kuvaajiin, kun spot-hinnat ovat sähköpörssissä vahvistettu.

TuntiSähkön keskihinta halutulla aikavälillä

  • k.a:
  • min:
  • max: