TuntiSähkö

Pihistämällä sähkön hinnasta voit panostaa enemmän elämän pieniin, mutta tärkeisiin iloihin. Pohjoismaisella vesivoimalla tuotettu TuntiSähkö-sopimus antaa sinulle vapauden päättää, mitä maksat sähköstäsi. Hyödyt sopimuksesta eniten silloin, kun sähkön pörssihinta on alhaisimmillaan. TuntiSähkö antaa sinulle varaa nauttia elämästä, sillä maksuton hintakattomme takaa sen, että maksat sähköstäsi aina enimmilläänkin vain 8,5 snt/kWh

TuntiSähkössä on maksuton hintakatto

Jos sähköpörssin markkinahinnat nousevat jollain tunneilla liian korkeiksi, huolehdimme siitä puolestasi. TuntiSähkö-sopimuksella maksat sähköstäsi enimmilläänkin vain 8,5 snt/kWh (alv 24%) tuntitasolla. Hintakatto on maksuton.

TuntiSähkö-sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Voit helposti vaihtaa sen toiseen sähkötuotteeseemme halutessasi.

 

TuntiSähkö on tarkoitettu asiakkaille, joiden sähkön vuosikulutus on alle 100 000 kWh.

Todennamme kaiken kotitalouksille ja pienyrityksille myymämme uusiutuvilla energialähteillä tuotetun sähkön virallisilla alkuperätakuilla, joita Energiavirasto valvoo.

.

S-bonus ​Tästä sähkösopimuksesta saat lisäksi Osuuskaupan asiakasomistajana Bonusta jopa 5%.

 

Alla olevasta graafista näet TuntiSähkö-tuotteen keskimääräisen energiahinnan haluamallasi aikavälillä. Valitse aika kuvan yläpuolelta.

Huomioi, että maksat tuntitasolla aina maksimissaan 8,5 snt/kWh, koska kätevä hintakatto-ominaisuus leikkaa eduksesi korkeimmista tuntihinnoista (yli 8,5 snt) hintahuiput pois. Graafeissa hintakattoa ei ole huomioitu, ja siksi todellinen keskihintasi voi olla alempi kuin kuvan alla on kerrottu.

TuntiSähkön keskihinta halutulla aikavälillä

  • k.a:
  • min:
  • max: