NYT MYYNNISSÄ

Olen
Sähkönkulutus/vuosi

Haluan, että sähköni tuotetaan

{{filteredItems.length}} Tuotetta löytyi
3 Tuotetta löytyi

S-bonus MEILTÄ SAAT BONUSTA s-kanava.fi Bonusta sähköstä S-Etukortilla
Tuotantotapa

          Tuotantotapa
Perusmaksu
0
Energiamaksu
0

Indeksi

Huom! Indeksi-tuote on väliaikaisesti pois uusmyynnistä johtuen tukkumarkkinahintojen erittäin epävakaasta tilanteessa sähköpörssissä.

*************

INDEKSI on varma, vaivaton ja riskitön. 

Ajoissa ja osissa tehtävä sähkönhankinta varmistaa pitkällä aikavälillä vakaan hintakehityksen – ilman sähkömarkkinan riskejä. Saat sähkösi aina tasaiseen, markkinoiden mukaiseen hintaan. Sähkösi kustannusrakenne on täysin läpinäkyvä ilman lisäkuluja ja hajautuksen ansiosta vältyt erillisiltä suurilta hankintapäätöksiltä. Automaattiset hintakiinnitykset takaavat indeksin vaivattomuuden.

Kunkin vuoden laskutushinnaksi määräytyy aina kolmen edeltävän vuoden hintasuojausten keskiarvo. Hintasuojaukset jatkuvat samalla syklillä liukuvasti niin kauan kuin sopimus on voimassa.

 

Kiinteä

Huom! Kiinteä-tuote on väliaikaisesti pois uusmyynnistä johtuen tukkumarkkinahintojen erittäin epävakaasta tilanteessa sähköpörssissä.

*************

Yksinkertainen ja turvallinen KIINTEÄ.

Sähkösi hinta suojataan sopivan markkinahinnan tasolle määräajaksi. Tiedät etukäteen sähkösi hinnan koko sopimuskauden ajan – markkinatilanteesta riippumatta. Voit valita sopimuskauden pituuden markkinoiden ja yrityksesi tilanteen mukaan 1–5 vuodeksi.

 

Spotti

SPOTTI on palkitseva ja joustava.

SPOTTI-sopimuksella saat sähkösi aina reaaliaikaisella markkinahinnalla. Seuraamalla sähkön hintaa voit hyödyntää kulutus- ja kysyntäjouston. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Ota yhteyttä yritystuotteistamme! Yritysmyyjämme palaavat asiaan pikimmiten.