Tietoa laskutusuudistuksestamme

Otimme 1.10.2019 käyttöön uuden laskutusjärjestelmän. Muutos näkyy valtaosalla asiakkaistamme vain laskujen lähetysrytmissä sekä uutena laskun ulkoasuna.

Kaikki asiakkaamme saivat lokakuussa 2019 energialaskun, jossa laskutettiin vuoden 2019 tammi-syyskuun laskuttamaton energian kulutus. Tämän jälkeen laskut saapuvat seuraavasti:

  • Jos olet saanut energialaskun kuukausittain tai kahden kuukauden välein, saat seuraavan laskun marraskuussa 2019. Tämän jälkeen laskutus jatkuu normaalin laskutusvälisi mukaisesti.
  • Jos laskutusvälisi on kolme kuukautta tai enemmän, saat seuraavan energialaskun tammikuussa 2020, jonka jälkeen laskutus jatkuu normaalin laskutusvälisi mukaisesti.
  • Mikäli olet arviolaskutuksessa, tasauslaskusi tulevat lokakuussa 2019 ja tammikuussa 2020, jonka jälkeen arviolaskutus jatkuu normaaliin tapaan.

Uuden laskutusjärjestelmän myötä laskujen eräpäivä saattaa muuttua ja laskun ulkoasu uudistuu. Uudistimme myös kulutusseurannan verkkopalvelun, kun Wattimaatti-palvelumme jäi pois käytöstä.

Jos olet Tampereen Sähköverkko Oy:n sähkönsiirtoasiakas ja ostat sähkön myynnin osuuden joltain muulta energiayhtiöltä kuin Tampereen Sähkölaitos Oy:ltä, muuttuu lisäksi mm. laskuttava yhtiö, maksun saajan tilinumero ja e-laskuvaltuutukset. Sähköverkko Oy:n uusi tilinumero on FI06 1732 3000 0257 07.

Lue lisää muutoksista ja uuden laskun ulkoasusta sekä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin alta.