Tampereen Sähköverkko ja Eltel Networks sopimukseen Tampereen eteläisen ja läntisen alueen rakentamisesta

19.02.2020 kello 14.02

​Tiistaina 18. helmikuuta Tampereen Sähköverkko Oy ja Eltel Networks Oy solmivat jakeluverkon yksikköhintaisen vuosiurakan, joka koskee Tampereen eteläisen ja läntisen alueen rakentamista. Vuosisopimus ajoittuu vuosille 2020-2023. Lisäksi optiona ovat kaudet 2023-2025 sekä 2025-2027.

Sopimus sisältää asiakkaiden palveluihin, verkonrakentamiseen, kunnossapitoon ja maastosuunnitteluun sisältyviä palveluita. Myös mahdollisen suurhäiriön vaatimat resurssit on kytketty sopimukseen.

Pidemmän sopimusjakson avulla Sähköverkon tavoitteena on saada osaavia ja sitoutuvia resursseja monipuolisiin työtehtäviin eli asiakaspalveluun, rakentamiseen, kunnossapitoon, vianhoitoon ja suurhäiriötilanteisiin.

Pidempi sopimusjakso mahdollistaa LEAN-mallin prosessien kehittämisen ja kumppanuuden kautta molemminpuolisen onnistumisen palvelutoiminnassa.

Molemmille sopimuskumppaneille tärkeitä arvoja ovat asiakkuuden, työturvallisuuden, ympäristön ja laatutason edelleen kehittäminen. Työtä tehdään aktiivisesti kumpaisenkin yhtiön kenttä- ja taustaorganisaatioiden toimesta.

Eltel Networks Oy ja etenkin sen Pirkanmaan yksikkö on Tampereen Sähköverkolle tuttu kumppani vuodesta 2013, mikä osaltaan takaa hyvät edellytykset toimintojen edelleen kehittämiseen.

sopimus Eltel

Kuvassa Tampereen Sähköverkon rakennuttaja Pentti Sahinoja, asiakkuusjohtaja Hannu Rovio Eltel Networksista ja toimitusjohtaja Marko Lundström Tampereen Sähköverkosta. (Kuvaaja: Petri Sihvo)