Täällä rakennetaan nyt

Elokuun 16. päivä 2019: Ensimmäiset uusien pylväiden perustustyöt lähtivät reippaasti käyntiin viime viikolla eli viikolla 32. Niitä tehdään Lahdesjärvi-Rautaharkko välillä. Pylväskaivannot on merkitty työmaa-aidoin ja niitä näkyy esimerkiksi Sulkavuoren kohdalla. Työmaateiden tekeminen on käynnissä Lahdesjärvi-Rautaharkko välin saneerattavalla osuudella. 

Heinäkuun 19. päivä 2019: Työmaateitä rakennetaan Lahdesjärven ja Rautaharkon välillä. Tiet siistitään pois projektin päätyttyä.

Heinäkuun 11. päivä 2019: Nyt ovat menossa linjan raivaukset Lahdesjärveltä kohti Hervantaa. Poistamme linjan alta rehottavaa kasvustoa ja siistimme tulevia pylväiden perustusten paikkoja.

Toukokuun 29. päivä 2019 tilanne on se, että puunkaato on tehty Lahdesjärvi-Rautaharkko eteläisen linjan osalta. Enää on puunkorjuuta jäljellä, joten työ on edennyt hyvin aikataulussaan.

Pylväiden perustustyöt aloitetaan heinäkuun aikana samalla Lahdesjärvi-Rautaharkko -linjalla. Sen jälkeen perustustyöt jatkuvat välillä Lahdesjärvi-Hervanta.

Huhtikuun 23. päivä 2019 alkoi mittava suunnittelu näkyä maastossa: Pirkanmaan verkostopalvelu alkoi raivata uutta linjaa Lahdesjärveltä Rautaharkkoon. 

Linja on kuvan eteläisempi linja Lahdesjärveltä Rautaharkkoon. Nykyinen Rautaharkko-Lahdesjärvi -linja (pohjoisempi) uusitaan myös hankkeen aikana.