Sähkön siirtohinnat kotitalouksille ja pienasiakkaille (energiamaksuihin lisätään sähkövero, joka veroluokassa I on 2,79372 snt/kWh, sis. alv 24%)

Yleissiirto

Yleissiirto

Aikasiirto

Aikasiirto

Aikasiirto on tarkoitettu 0,4 kV -pienjännitejakeluverkkoon liittyneille sähkölämmitysasiakkaille ja asiakkaille, joilla on yöenergian osuus yli 30 %.

Kausisiirto

Kausisiirto

Kausisiirto on tarkoitettu 0,4 kV -pienjännitejakeluverkkoon liittyneille asiakkaille, joilla sähkönkäyttö painottuu kesäajalle. Talviarkipäiväenergiamaksu peritään 1.11.–31.3. klo 7–22 välillä siirretystä energiasta maanantaista lauantaihin mukaan lukien arkipyhien päiväaika. Muuta aikaa ovat 1.11.–31.3. sunnuntait ja yöt mukaan lukien arkipyhien yöt klo 22–7 sekä kokonaisuudessaan 1.4.–31.10.-välinen aika. Aika määritellään Suomen virallisen ajan mukaan.

Tilapäissiirto työmaille ja tapahtumiin

Tilapäissiirto työmaille ja tapahtumiin

Tilapäissiirtotuote on tarkoitettu 0,4 kV -pienjännitejakeluverkon lyhytaikaiseen käyttöön ilman muuta sopimista enintään kahdeksi vuodeksi. Mahdollinen johdon rakentaminen, TPK-keskuksen vienti ja vuokraus laskutetaan erillisen hinnaston mukaan.