Sijaintikartat ja kaapelinäytöt

Sähkökaapelin katkaisemalla vahingossa voit aiheuttaa huomattavia vahinkoja. Ennen kuin kaivat tai kaivautat, ota selvää, missä johdot kulkevat. Kaapelin katkaisu on vaarallista - ja korjaustyöt kalliita.

Hanki siis kaivualueesi sijaintikartta, joista selviää Tampereen Sähköverkko Oy:n kaapelien sijainti. Kaivutyötä aloitettaessa on aina tutustuttava kaivutyöohjeeseen ja oltava selvillä kaivualueella mahdollisesti olevien johtojen sijainnista. Kaivajalla tulee olla alkuperäiset Tampereen Vera Oy:n karttapalvelusta saadut sijaintikartat.

Kaivutyöstä vastaava henkilö vastaa kaapelivaurion sattuessa korjauskustannuksista. Maankaivajalle suosittelemme vahvasti verkkoperehdytystämme kaivutöistä kaapeleiden läheisyydessä (pääset sivustolle suoraan linkistä).

Sijaintikartat ja johtojen näyttöpalvelu ovat tilattava kaksi arkipäivää ennen kaivua. Voit tilata palvelut seuraavasti:

- Sähköisellä lomakkeella

- Puhelimitse arkisin kello 7 - 15 palvelunumerosta 020 630 3637

- Sähköpostiosoitteesta: sijaintikartat@tampereenvera.fi

- Vikatapauksissa työajan ulkopuolella soita suoraan käyttökeskukseemme 0800 90 171

Sijaintikarttoja toimitetaan sähköisesti DWG, DXF ja PDF muodossa, sekä tarvittaessa myös paperisina karttoina. Karttatilausta tehdessä ilmoita millaisena karttasi tarvitset. Paperiset sijaintikartat ovat noudettavissa kahden arkipäivän kuluttua tilauksesta Tampereen Verasta osoitteesta Väkipyöränkatu 5. Veran logistiikkakeskuksen pääsisäänkäynnissä on lokerikko, josta sijaintikartan voi noutaa. Karttoihin on merkitty tilaajan nimi ja työkohteen osoite. Kartat löytyvät lokerikosta aakkosjärjestyksessä katuosoitteiden mukaan. Logistiikkakeskus on avoinna arkisin klo 7 – 15.