Sijaintikartat ja kaapelinäytöt

Periaatteessa puoli kylää saa pimeäksi katkaisemalla vahingossa sähkökaapelin. Ennen kuin kaivat tai kaivautat, ota selvää, missä johdot kulkevat. Kaapelin katkaisu on vahingossakin vaarallista ja korjaustyöt kalliita.

Hanki siis kaivualueesi kartta. Tampereen Sähköverkko Oy:n kaapelien sijainti selviää sijaintikartoista. Kaivutyötä aloitettaessa on aina tutustuttava kaivutyöohjeeseen ja oltava selvillä kaivualueella mahdollisesti olevien johtojen sijainnista.

Kaivutyöstä vastaava henkilö vastaa kaapelivaurion sattuessa korjauskustannuksista.

Voit tilata sijaintikartat seuraavasti.

- Sähköisellä lomakkeella

- Soita 020 630 3637

- Lähetä sähköposti sijaintikartat@tampereenvera.fi

- Vikatapauksissa työajan ulkopuolella soita suoraan käyttökeskukseemme 0800 90 171

Sijaintikartat ovat noudettavissa kahden arkipäivän kuluttua tilauksesta Tampereen Verasta osoitteesta Väkipyöränkatu 5. Veran logistiikkakeskuksen pääsisäänkäynnissä on lokerikko, josta sijaintikartan voi noutaa. Karttoihin on merkitty tilaajan nimi ja työkohteen osoite. Kartat löytyvät lokerikosta aakkosjärjestyksessä katuosoitteiden mukaan. Logistiikkakeskus on avoinna arkisin klo 7:00 – 15:00.

Tilaa kaapelinäyttö

Kaapelivalvojamme etsii kaapelin kaapelitutkalla ja merkitsee sen sijainnin maastoon. ​Kaapelinäytön voi tilata sähköisellä lomakkeella. Lue lisää kaivuutyöhohjeesta.

Kaapelin sijainnin määrittely tulee tilata virastoaikana soittamalla 020 630 3637. Soita vähintään kahta työpäivää ennen kaivuun aloittamista. Kaivajalla tulee tällöin olla alkuperäiset karttapalvelusta saadut sijaintikartat.