Tiedote Energia 247 Oy:n asiakkaille

Energiavirasto on ilmoittanut Tampereen Sähköverkko Oy:lle, että sähkönmyyjä Energia 247 Oy:n toiminta sähkönmyyjänä on lakannut ja sähköntoimitus on päättynyt heidän osaltaan 4.12.2021.

 

Kehotamme Energia 247:n asiakkaita viipymättä tekemään uuden sähkönmyyntisopimuksen valitsemansa sähkönmyyjän kanssa. Uusi sopimus on tehtävä viipymättä, koska uusi sähkönmyyjä tarvitsee vähintään 14 vuorokautta sähköntoimituksen aloittamiseen.

 

Lumo Oy ja Energia 247 ovat ilmoittaneet, että osa Energia 247:n asiakkaista siirtyy Lumo Oy:n asiakkaiksi. Yhtiöt ovat tiedottaneet näitä asiakkaitaan itse.

 

Energiavirasto on määrännyt Tampereen Sähköverkko Oy:n toimittamaan sähköä väliaikaisesti vähintään kolmen viikon ajan siinä tapauksessa, jos sähkönmyyjää ei ole.

 

Tampereen Sähköverkko toimittaa sähköenergian toistaiseksi siihen asti, kunnes uusi myyjä aloittaa toimituksensa. Perimme koko toimitusajaltamme 4.12.2021 alkaen sähköenergiasta 10 snt/kWh sekä perusmaksua 10 euroa/kk (sis. alv 24 %). Sähkön siirto laskutetaan normaalin siirtohinnoittelumme mukaan.

 

Uuden sähkönmyyjän hankkiminen on asiakkaan velvollisuus. Energiavirasto voi päätöksellään siirtää myyjättömät asiakkaat verkkoalueen toimitusvelvollisen sähkönmyyjän asiakkaiksi aikaisintaan kolmen viikon kuluttua. Tampereen Sähköverkko Oy:n alueella toimitusvelvollinen myyjä on Tampereen Sähkölaitos Oy.

 

Lisätietoa saa Energiaviraston internet -sivuilta osoitteesta www.energiavirasto.fi

Tietoa eri sähkönmyyjien sähkötarjouksista on saatavilla mm. Energiaviraston ylläpitämästä www.sahkonhinta.fi -palvelusta.

 

Pahoittelemme osaltamme asiasta aiheutuvaa vaivaa.

 

Ystävällisin terveisin

 

TAMPEREEN SÄHKÖVERKKO OY

 

 

 

Asiakaspalvelu puh. 020 630 3610

Aukioloajat: ma-pe 8:00 – 20:00, la 9:00 -16:00