TIEDOTE FI-NERGY VOIMA Oy:n ja FI-NERGY VOIMA OÜ:n ASIAKKAILLE


Energiavirasto on ilmoittanut Tampereen Sähköverkko Oy:lle, että sähkönmyyjä Fi-Nergy Voima Oy:n/OÜ:n toiminta sähkönmyyjänä on lakannut ja sähköntoimitus on päättynyt heidän osaltaan 11.6.2021.

Kehotamme Fi-Nergyn asiakkaita tekemään uuden sähkönmyyntisopimuksen viipymättä valitsemansa sähkönmyyjän kanssa, kuitenkin niin että toimitus alkaa viimeistään 6.7.2021. Sopimus myyjän kanssa on 14 vrk käsittelyajan vuoksi tehtävä viimeistään 22.6.2021.

Energiavirasto on määrännyt Tampereen Sähköverkon toimittamaan kuluttajalle sähköä väliaikaisesti vähintään kolmen viikon ajan siinä tapauksessa, jos sähkönmyyjää ei ole. Toimitamme sähköä vastaavilla ehdoilla myös yritysasiakkaillemme.

Tampereen Sähköverkko toimittaa sähköenergian toistaiseksi siihen asti, kunnes uusi myyjä aloittaa toimituksensa. Perimme koko toimitusajaltamme 11.6.2021 alkaen sähköenergiasta 10 snt/kWh sekä perusmaksua 10 euroa/kk (sis. alv 24 %). Sähkön siirto laskutetaan normaalin siirtohinnoittelumme mukaan.

Uuden sähkönmyyjän hankkiminen on asiakkaan velvollisuus. Kesälomakauden vuoksi toimimme joustavasti. Jos uutta sähkönmyyjää ei ole valittu 1.8.2021 mennessä, keskeytämme toimituksen.

Lisätietoa saa Energiaviraston internet -sivuilta osoitteesta www.energiavirasto.fi

Tietoa eri sähkönmyyjien sähkötarjouksista on saatavilla mm. Energiaviraston ylläpitämästä www.sahkonhinta.fi -palvelusta.

 

Pahoittelemme osaltamme asiasta aiheutuvaa vaivaa.

 

Ystävällisin terveisin

 

TAMPEREEN SÄHKÖVERKKO OY