Tapahtuman järjestäjät

Tampereella tapahtuu - mutta ennen kuin laitetaan tapahtumateltta pystyyn, on tapahtumanjärjestäjän syytä varmistaa riittävä sähkönsaanti.

Käytä ensisijaisesti tapahtumapaikan olemassa olevia sähköpisteitä. Yleisillä alueilla, kaduilla, toreilla, puistoissa, urheilualueilla järjestettävissä tapahtumissa tulisi käyttää Tampereen kaupungin tapahtumasähköpisteitä. Ota siis ensiksi yhteys Tampereen kaupungin tapahtumapalveluihin.

Jos sähköpisteitä ei ole lähellä tapahtuma-aluetta, ota yhteyttä Liittymäpalveluumme, niin kartoitamme toteutusvaihtoehdot ja rakentamisaikataulun tilapäiselle liittymälle. Olemassa olevien sähköpisteiden käyttö tulee aina tilapäistä liittymää halvemmaksi, koska sen rakentamisesta aiheutuu lisäkustannuksia.

Huomioi toimitusaika tilatessasi

Jos tilapäistä liittymää varten on rakennettava uutta sähköverkkoa, toimitusaika on vähintään kolme viikkoa. Tilapäisen liittymän tilaus on toimitettava vähintään kahta viikkoa ennen toivottua kytkentäpäivää. Nopeammista toimituksista perimme hinnastomme mukaisen toimituslisän.

Tampereen kaupungin tapahtumatoimistosta saa tapahtumajärjestäjälähtöisiä palveluita ja neuvontaa myös sähköistysasioissa.

Tilapäinen liittymä tilataan sähköisellä liittymätilauslomakkeella. Muistathan tehdä erillisen sähkönmyyntisopimuksen sähkönmyyjäsi kanssa. Toimitusvelvollinen myyjä Tampereen alueella on Tampereen Sähkölaitos.