Olemme apunasi lämpöverkkoon liittymisessä

Kaukolämpö on kustannustehokas ja huoleton lämmitysmuoto. Jo yli 600 kilometrin mittaiseksi laajentunut lämpöverkostomme kattaa Tampereen, Pirkkalan ja Ylöjärven taajama-alueet, ja se ulottuu aina Teiskoon asti. Rakennamme vuosittain lähes 20 km uutta verkkoa. Voit tarkistaa sen sijainnin verkostokartastamme.

Kaukolämpö sopii niin uusiin kuin lämmitystapaa vaihtaviinkin rakennuksiin. Lämmitystapaa vaihtaville on eduksi, jos kiinteistössä on vesi- tai ilmakiertoinen lämmitysjärjestelmä.

Tilatessasi liittymän olemme apunasi koko kiinteistön elinkaaren ajan aina suunnittelusta alkaen. Autamme lämmönjakokeskuksen sijainnin suunnittelussa sekä tarkistamme ja hyväksymme LVI-suunnitelmasi, jotta rakentaminen onnistuu ongelmitta. Autamme löytämään pätevän hyväksytyn lämpöurakoitsijan. Rakennamme kaukolämpöputken teknisen tilan mittarillesi asti ja tarkastamme asiakaslaitteisiin liittyvät suunnitelmat.

Saat Lähilämpöä kiinteistöösi toimimalla seuraavasti:

Kysy liittymismahdollisuudesta ja pyydä tarjous

Kysy liittymismahdollisuudesta ja pyydä tarjous

Tee tarjouspyyntö jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Me kerromme, voiko kiinteistösi liittää kaukolämpöverkkoomme. Saat tarjouksen noin viikossa. Voit myös arvioida Lämpölaskurilla kustannuksia antamalla muutaman perustiedon kiinteistöstäsi.

Pyydä lausunto rakennusluvan liitteeksi

Pyydä lausunto rakennusluvan liitteeksi

Lausunnossa otamme kantaa esimerkiksi lämmönjakokeskuksen sijaintiin. Voit tehdä lausuntopyynnön tästä. Saat vastauksen noin viikossa.

Tee Lähilämpö-sopimus

Tee Lähilämpö-sopimus

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, tee Lähilämpö-sopimus kanssamme. Yrityksille ja taloyhtiöille tarjoamme myös täysin uusiutuvilla energialähteillä tuotettua lämpöä, tuotteena Lähilämpö puu.

Huolehdithan, että sinulle on myönnetty rakennuslupa tässä vaiheessa.

Hyväksytä LVI-suunnitelmat

Hyväksytä LVI-suunnitelmat

LVI-urakoitsijasi toimittaa sinulle LVI-suunnitelmat. Lähetä ne ennen lämmönjakokeskuksen hankintaa sähköpostilla osoitteeseen pasi.manner@sahkolaitos.fi. Kun olemme hyväksyneet suunnitelmat, voit hankkia lämmönjakokeskuksen.

Valitse hyväksytty lämpöurakoitsija

Valitse hyväksytty lämpöurakoitsija

Teemme yhteistyötä pätevien koulutettujen  lämpöurakoitsijoiden kanssa, jotka asentavat taloosi lämmönjakokeskuksen. Listastamme voit valita Sähkölaitoksen hyväksymän urakoitsijan.

Asennuksen jälkeen

Asennuksen jälkeen

Asennuksen jälkeen lämpöurakoitsijasi suorittaa kanssasi laitteiston lopputarkastuksen, täyttää vaadittavat pöytäkirjat ja antaa sinulle laitteiston käyttöönopastuksen.