Olemme apunasi lämpöverkkoon liittymisessä

Kaukolämpö on kustannustehokas ja helppo lämmitysmuoto. Jo 600 kilometrin mittaiseksi laajentunut lämpöverkostomme kattaa Tampereen, Pirkkalan ja Ylöjärven taajama-alueet, ja se ulottuu aina Teiskoon asti. Rakennamme vuosittain lähes 20 km uutta verkkoa. Voit tarkistaa sen sijainnin verkostokartastamme.

Kaukolämpö sopii niin uusiin kuin lämmitystapaa vaihtaviinkin rakennuksiin. Lämmitystapaa vaihtaville on eduksi, jos kiinteistössä on vesi- tai ilmakiertoinen lämmitysjärjestelmä.

Tilatessasi liittymän olemme apunasi koko kiinteistön elinkaaren ajan. Rakennamme kaukolämpöputken mittarillesi asti ja tarkastamme asiakaslaitteisiin liittyvät suunnitelmat.

Saat Lähilämpöä kiinteistöösi toimimalla seuraavasti:

Tee tarjouspyyntö jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Me kerromme, voiko kiinteistösi liittää kaukolämpöverkkoomme. Saat tarjouksen noin viikossa. Voit myös arvioida Lämpölaskurilla kustannuksia antamalla muutaman perustiedon kiinteistöstäsi.

Lausunnossa otamme kantaa esimerkiksi lämmönjakokeskuksen sijaintiin. Voit tehdä lausuntopyynnön tästä. Saat vastauksen noin viikossa.

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, tee Lähilämpö-sopimus kanssamme. Yrityksille ja taloyhtiöille tarjoamme myös täysin uusiutuvilla energialähteillä tuotettua lämpöä, tuotteena Lähilämpö puu.

Huolehdithan, että sinulle on myönnetty rakennuslupa tässä vaiheessa.

LVI-urakoitsijasi toimittaa sinulle LVI-suunnitelmat. Lähetä ne ennen lämmönjakokeskuksen hankintaa sähköpostilla osoitteeseen pasi.manner@sahkolaitos.fi. Kun olemme hyväksyneet suunnitelmat, voit hankkia lämmönjakokeskuksen.

Teemme yhteistyötä pätevien lämpöurakoitsijoiden kanssa, jotka asentavat taloosi lämmönjakokeskuksen. Listastamme voit valita hyväksytyn urakoitsijan.

Asennuksen jälkeen lämpöurakoitsijasi suorittaa kanssasi laitteiston lopputarkastuksen, täyttää vaadittavat pöytäkirjat ja antaa sinulle laitteiston käyttöönopastuksen.