Kehittyvä kaukolämpö

Kaukolämpö on fiksuin lämmitysmuoto, koska se hankitaan aina palveluna. Asiakas ei ole sidoksissa kalliisiin laitteisiin ja niiden huoltoväleihin tai takuuongelmiin, sillä kaukolämmöllä on koko kiinteistön elinkaaren kestävä kumppanuustakuu. Tampereen Sähkölaitos on lähellä ja nopeasti tavoitettavissa. Hoidamme ja huollamme, jotta sinä voit kaukolämmön käyttäjänä olla huoleton. Kaukolämpö on todellista Lähilämpöä.

Kaukolämpö uudistuu ja kehittyy jatkuvasti uusien teknisten ratkaisujen myötä. Tuotantoa viedään yhä enemmän uusiutuvan energian suuntaan, lisäksi kaukolämmön ympärille syntyy energiansäästöä tukevia palveluita, joiden avulla käyttäjä voi itse paremmin seurata ja säädellä kulutustaan ja säästää sekä ympäristöä, että silkkaa rahaa. 

Alla esimerkkinä muutama hanke, jossa olemme mukana tekemässä kaukolämmöstä yhä joustavampaa, hiilineurtaalimpaa ja ketterämpää lämmitysmuotoa.

Kaukolämpöä asiakkaan mittojen mukaan

Kehitämme parhaillaan uutta palvelua kaukolämpöön asiakkaidemme ja tamperelaisen Enermix Oy:n kanssa. Palvelu tarjoaa digitaalisen työvälineen kaukolämmön kulutukseen ja kustannuksien hallintaan sekä edistää energiatehokasta kaukolämmön käyttöä.
Lue lisää tästä linkistä.

Kaksisuuntaista kaukolämpöä ensimmäisenä Suomessa

Taloyhtiö Asunto Oy Pohjolankatu 18-20:n kaukolämpöjärjestelmä muutettiin kaksisuuntaiseksi ja yhtiö myy nyt ensimmäisenä taloyhtiönä Suomessa tuottamaansa kaukolämpöä takaisin energiayhtiön verkkoon.
Lue lisää tästä linkistä.

Kaksisuuntaisen kaukolämmön pilottihankkeelle menestystä Vuoden lähienergiaratkaisu -kilpailussa.

Projektin kuulumisia 31.1.2018.