Huoleton ja varma lämpöratkaisu

Kaukolämpö on maamme yleisin lämmitysmuoto, joka on kehitetty kylmän ilmastomme vaativiin olosuhteisiin. Lämpöratkaisumme ovat sen mukaisia – energiatehokkaita, toimintavarmoja ja vuosikymmenten kokemuksella kehitettyjä. Vuonna 2018 kaukolämmön piiriin tuli noin 80 000 uutta asukasta Suomessa. 

Kaukolämpö lämmittää ympäristöystävällisesti ja varmasti niin pientalot, taloyhtiöt kuin yrityksetkin. Se takaa miellyttävän tasaisen huonelämpötilan ja lämpimän veden riittävyyden kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina.

Sähkölaitoksen kaukolämpö on edullista ja hinnaltaan vakaata

Sähkölaitoksen kaukolämmön hinta ei ole noussut vuoden 2013 jälkeen ja hinta on ollut jopa pienessä laskussa.  Hinnan vakauttamiseen on vaikuttanut merkittävästi tekemämme energiakäänne-investointiohjelma, jonka avulla siirryimme ennätysvauhdissa uusiutuvia energialähteitä käyttäviin voimalaitoksiin ja lämpökeskuksiin. Huolehdimme tulevaisuudessakin kaukolämmön hinnan ennustettavuudesta ja kilpailukykyisyydestä.

Energiateollisuuden tilastojen mukaan olemme alle Suomen keskihintojen sekä suurimmista kaupungeista halvimpien joukossa. Tamperelaisen kaukolämmön hinta on myös säilymässä nykyisellä tasolla eli hinnankorotuksia ei ole suunnitelmissa. 

Teemme ratkaisuita ilmastonmuutokseen

Kaukolämpömme on todellista Lähilämpöä. Se on lähellä, paikallisissa voima- ja lämpölaitoksissa tehty, ja sinulle luotettavasti toimitettu. Kaukolämpö on ympäristöystävällinen ja edullinen lämmitysmuoto ja sen tuotannon CO2-päästöt ovat vähentyneet radikaalisti. Viimeisen 10 vuoden aikana laskua on ollut lähes 30 prosenttia. Tavoitteenamme on vähentää kaukolämmön CO2-päästöjä jopa 90% vuoteen 2030 mennessä siirtymällä uusiutuviin energialähteisiin.

 

Seuraamme lämpöverkkomme kuntoa koko ajan ja reagoimme korjaustarpeisiin nopeasti. Asiantuntijoidemme neuvonta- ja opastuspalvelut ovat käytettävissäsi. Lämpöä tehdään sinua varten, joten sujuvan ja ihmisläheisen palvelun saat kaupan päälle. Sähkölaitos onkin jo parina vuonna palkittu kaukolämpöalan tunnustuksella hyvästä asiakastyöstä.