Huoleton ja varma lämpöratkaisu

Kaukolämpö on maamme yleisin lämmitysmuoto, joka on kehitetty kylmän ilmastomme vaativiin olosuhteisiin. Lämpöratkaisumme ovat sen mukaisia – energiatehokkaita, toimintavarmoja ja vuosikymmenten kokemuksella kehitettyjä. Viime vuonna kaukolämmön piiriin tuli noin 80 000 uutta asukasta. 

Kaukolämpö lämmittää ympäristöystävällisesti ja varmasti niin pientalot, taloyhtiöt kuin yrityksetkin. Se takaa miellyttävän tasaisen huonelämpötilan ja lämpimän veden riittävyyden kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina.

Kaukolämpömme on todellista Lähilämpöä. Se on lähellä, paikallisissa voima- ja lämpölaitoksissa tehty, ja sinulle luotettavasti toimitettu. Kaukolämpö on ympäristöystävällinen ja edullinen lämmitysmuoto ja sen päästöt ovat vähentyneet tasaisesti. Vuoden 2018 aikana päästöt laskivat 0,7 prosenttia ja vuosikymmenessä laskua on ollut lähes 30 prosenttia.

Seuraamme lämpöverkkomme kuntoa koko ajan ja reagoimme korjaustarpeisiin nopeasti. Asiantuntijoidemme neuvonta- ja opastuspalvelut ovat käytettävissäsi. Lämpöä tehdään sinua varten, joten sujuvan ja ihmisläheisen palvelun saat kaupan päälle. Sähkölaitos onkin jo parina vuonna palkittu Reilu kaukolämpö -tunnustuksella.