Sähkösopimuksemme

Sähkölaitoksen asiakkaana saat sähköä mihin tahansa Suomeen. 

Valitse tarpeesi mukaan joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus.

Määräaikaiset sopimukset

Määräaikaiset sähkösopimukset ovat voimassa kaksi tai kolme vuotta sopimuksen voimaantulosta. Sen jälkeen voit jatkaa niitä uuden määräaikaisjakson tai vaihtaa toiseen sopimukseemme.

Ykkösketju on Sähkölaitoksen ja urheiluseurojen yhteinen konsepti, jolla tuemme seurojen tekemää arvokasta juniorityötä. Jokaisesta Ykkösketjuun kuuluvasta sähkösopimuksesta annetaan euro kuukaudessa seuran juniorityön hyväksi. 

Ykkösketjussa ovat mukana Ilves, Tappara, Pyrintö, Manse PP, Classic, VaLePa ja HPK.

Lue lisää ja tee Ykkösketju-sopimus

 

 

Aurinkosähkö on sinulle, joka uskot pienten tekojen suureen voimaan. Se on 100% päästötöntä ja uusiutuvaa hyvän mielen energiaa. Ehtymättömän aurinkovoiman hyödyntäminen vähentää uusiutumattomien energialähteiden käyttöä. Kun valitset keltaisen, tulevaisuus on loistava. Ja vihreä.

Tee Aurinkosähkö-sopimus

HyötyEnergia-sähkösopimuksella sekajätteesi palaa sinulle takaisin sähkönä. HyötyEnergia on täysin kotimaista, pirkanmaalaisella ja Jyväskylän seudun sekajätteellä Tammervoiman hyötyvoimalassa tuotettua sähköä.

Tee HyötyEnergia -sopimus

Puulla tuotettu Lähisähkö on peräisin Tampereen Naistenlahden voimalaitoksesta. Lähisähkö on jalostettu pääasiassa paikallisten metsien hakkuutähteistä. Puu on energialähteenä uusiutuva ja ympäristöystävällinen.

Tee Lähisähkö puu -sopimus

Länsirannikolla tuuli puhaltaa sinun eduksesi. Tuulella tuotettu Lähisähkö on puhdasta Porin, Raahen ja Kalajoen tuulipuistossa tuotettua energiaa.

Tee Lähisähkö tuuli -sopimus

  

Tammerkosken kuohut ovat tuottaneet jo 130 vuoden ajan, sillä Suomen ensimmäinen vesivoimalaitos valmistui kaupungin keskelle jo vuonna 1891. Lähisähkö Tammerkoski on energiaa suoraan koskesta.

Tee Lähisähkö Tammerkoski -sopimus

   

Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset

Kun haluat sähkösopimuksen, joka ei vaadi pitkää sitoutumista, toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on oikea vaihtoehto. Valikoimassamme on neljä erilaista toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta.

 

Aurinkosähkö kesto on sinulle, joka uskot pienten tekojen suureen voimaan. Se on 100% päästötöntä ja uusiutuvaa hyvän mielen energiaa. 

Aurinkosähkö kesto on helppo ja joustavasti hinnoiteltu tuote, jota sinun ei tarvitse erikseen uusia, koska hinta on aina ajan tasalla markkinahintoihin nähden. Energiamaksu päivittyy neljännesvuosittain seuraten tarkkaan markkinahintojen kehitystä. Näin pääset mm. hyötymään nopeammin alenevista markkinahinnoista kuin tasahinnoitelluissa sähkösopimuksissa. 

Tee Aurinkosähkö kesto -sopimus

 

Kestosähkö on helppo ja joustavasti hinnoiteltu tuote, jota sinun ei tarvitse erikseen uusia, ja jonka hinta on aina ajan tasalla markkinahintoihin nähden. Sen tuotantotapa on uusiutuva, pohjoismainen vesivoima.

Kestosähkön energiamaksu päivittyy neljännesvuosittain seuraten tarkkaan markkinahintojen kehitystä. Näin pääset mm. hyötymään nopeammin alenevista markkinahinnoista kuin tasahinnoitelluissa sähkösopimuksissa. 

Tee Kestosähkö-sopimus

 

Kaikkiin koteihin ja kaikkiin elämäntilanteisiin ja asumismuotoihin. Vesisähkö on helppo, edullinen ja ympäristöystävällinen valinta jokaiselle. Se on tuotettu pohjoismaisella, uusiutuvalla vesivoimalla.

Vesisähkö on vakaa ja huoleton valinta, jos et halua sitoutua määräaikaisiin sopimuksiin.

Tee Vesisähkö-sopimus