Sähkösopimuksemme

Sähkön energiahinnat laskivat

Alensimme nykyisten, toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimustemme energiahintoja 15.2.2023 alkaen. Alennetut hinnat ovat: Vesisähkö, Siistisähkö ja Hyötytuulisähkö 15 snt/kWh. Markkinasähkö 20,06 snt/kWh. Huomioimme hinnanalennuksen automaattisesti laskuilla. Asiakaspalveluun ei tarvitse ottaa yhteyttä.

Tiedotteemme hinnanalennuksesta

Tällä hetkellä myynnissä

Pääosa sähkösopimuksistamme on väliaikaisesti pois uusmyynnistä johtuen sähkön tukkumarkkinahintojen epävakaasta tilanteesta.

Tällä hetkellä myynnissä ovat määräaikaiset Järkisähkö-sopimukset sekä tukkumarkkinahintoihin perustuva Pörssisähkö.

Järkisähkö

Järkisähkö-sopimukset ovat määräaikaisia sähkösopimuksia, joilla saat varmistettua kiinteän sähkön hinnan sopimusajalle. Voit vapaasti valita sopimuksen keston joko kesän 2023 loppuun tai syksylle 2024. Molemmat Järkisähköt on tuotettu sekä uusiutuvilla että uusiutumattomilla tuotantotavoilla, esim. ydinvoimalla.

 

Lue lisää ja tee sopimus

Pörssisähkö

Pörssisähkö-sopimuksessa hinta määräytyy suoraan markkinahinnan mukaan. Hyödyt sopimuksesta eniten silloin, kun sähkön pörssihinta on alhaisimmillaan, ja kun pystyt ohjaamaan kulutustasi edullisimpiin tunteihin. Pörssisähkö on yhdistelmä uusiutuvilla ja uusiutumattomilla tuotantotavoilla, esim. ydinvoimalla, tuotettua sähköä.

Olemme koonneet Pörssisähkön ostajan oppaan. Siitä saat hyvää taustatietoa valintasi tueksi.

 

Lue lisää ja tee sopimus

 

Kaikki vuonna 2021 kotitalouksille ja pienyrityksille myymämme sähkö tuotettiin joko uusiutuvilla energialähteillä tai sekajätteellä, josta 50% lasketaan uusiutuvaksi. Lisätietoa.

Toistaiseksi voimassa olevien tuotteiden hinnat kotitalouksille