Sähkösopimuksemme

Sähkölaitoksen asiakkaana saat sähköä mihin tahansa Suomeen. 

Valitse tarpeesi mukaan joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus.

Kaikki kotitalouksille ja pienyrityksille myymämme sähkö on tuotettu joko uusiutuvilla energialähteillä tai sekajätteellä, josta 50% lasketaan uusiutuvaksi. Lisätietoa löydät tästä.

 

Huom! Pääosa sähkötuotteistamme on väliaikaisesti pois uusmyynnistä johtuen sähkön tukkumarkkinahintojen erittäin epävakaasta tilanteessa sähköpörssissä.

Pahoittelemme tilannetta!

Määräaikaiset sopimukset

Määräaikaiset sähkösopimukset ovat voimassa kaksi tai kolme vuotta sopimuksen voimaantulosta. Sen jälkeen voit jatkaa niitä uudella määräaikaisjaksolla tai vaihtaa toiseen sopimukseemme.

 

Puulla tuotettu Lähisähkö on peräisin Tampereen Naistenlahden voimalaitoksesta. Lähisähkö on jalostettu pääasiassa paikallisten metsien hakkuutähteistä. Puu on energialähteenä uusiutuva ja ympäristöystävällinen.

Huom! Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.

 

 

Ykkösketju on Sähkölaitoksen ja urheiluseurojen yhteinen konsepti, jolla tuemme seurojen tekemää arvokasta juniorityötä. Jokaisesta Ykkösketjuun kuuluvasta sähkösopimuksesta annetaan euro kuukaudessa seuran juniorityön hyväksi. 

Ykkösketjussa ovat mukana Ilves, Tappara, Pyrintö, Manse PP, Classic, VaLePa ja HPK.

Huom! Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.

 

 

Aurinkosähkö on sinulle, joka uskot pienten tekojen suureen voimaan. Se on 100% päästötöntä ja uusiutuvaa hyvän mielen energiaa. Ehtymättömän aurinkovoiman hyödyntäminen vähentää uusiutumattomien energialähteiden käyttöä. Kun valitset keltaisen, tulevaisuus on loistava. Ja vihreä.

Huom! Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.

 

 

Länsirannikolla tuuli puhaltaa sinun eduksesi. Tuulella tuotettu Lähisähkö on puhdasta Porin, Raahen ja Kalajoen tuulipuistossa tuotettua energiaa.

Huom! Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.

 

  

Tammerkosken kuohut ovat tuottaneet jo 130 vuoden ajan, sillä Suomen ensimmäinen vesivoimalaitos valmistui kaupungin keskelle jo vuonna 1891. Lähisähkö Tammerkoski on energiaa suoraan koskesta.

Huom! Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.

   

HyötyEnergia-sähkösopimuksella sekajätteesi palaa sinulle takaisin sähkönä. HyötyEnergia on täysin kotimaista, pirkanmaalaisella ja Jyväskylän seudun sekajätteellä Tammervoiman hyötyvoimalassa tuotettua sähköä.

Huom! Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.

Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset

Kun haluat sähkösopimuksen, joka ei vaadi pitkää sitoutumista, toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on oikea vaihtoehto.

 

Siistisähkö on siistiä kotimaista energiaa suoraan uusiutuvista energialähteistä. Se on tuotettu kokonaisuudessaan uusiutuvilla energialähteillä: tuuli- tai vesivoimalla tai metsien hakkuista ylijääneellä puuaineksella. 

Huom! Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.

 
 

Pihistämällä sähkön hinnasta voit panostaa enemmän elämän pieniin, mutta tärkeisiin iloihin. Pohjoismaisella vesivoimalla tuotetussa TuntiSähkö-sopimuksessa hinta määräytyy suoraan markkinahinnan mukaan. Hyödyt sopimuksesta eniten silloin, kun sähkön pörssihinta on alhaisimmillaan, ja kun ohjaat kulutuksesi edullisimpiin tunteihin. 

Lue lisää ja tee TuntiSähkö-sopimus

 

 

Kaikkiin koteihin ja kaikkiin elämäntilanteisiin ja asumismuotoihin. Vesisähkö on helppo, edullinen ja ympäristöystävällinen valinta jokaiselle. Se on tuotettu pohjoismaisella, uusiutuvalla vesivoimalla.

Vesisähkö on vakaa ja huoleton valinta, jos et halua sitoutua määräaikaisiin sopimuksiin. Vesisähkö on Sähkölaitoksen toimitusvelvollinen tuote.

Huom! Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.

Energiahinta nykyasiakkaille:

Vesisähkö yleis ja kausi:  14,50 snt/kWh

Vesisähkö päivä/yö: 15,35 / 13,80 snt/kWh

 

Kestosähkön energiamaksu päivittyy neljännesvuosittain seuraten tarkkaan markkinahintojen kehitystä. Näin pääset mm. hyötymään nopeammin alenevista markkinahinnoista kuin tasahinnoitelluissa sähkösopimuksissa. Kestosähkö on tuotettu pohjoismaisella vesivoimalla. Lisätietoa hinnan muodostumisesta.

Huom! Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.

Energiamaksu nykyasiakkaille 3 kk hintajaksolla

1.7.2022 - 30.9.2022: 9,63 snt/kWh (7,77 snt/kWh, alv 0 %)

1.4.2022 - 30.6.2022: 8,47 snt/kWh, sis. alv 24 % (6,83 snt/kWh, alv 0 %)

Em. hinnat sisältävät välityspalkkiot.

 

Aurinkosähkö kesto on helppo ja joustavasti hinnoiteltu tuote, jota sinun ei tarvitse erikseen uusia, koska hinta on aina ajan tasalla markkinahintoihin nähden. Energiamaksu päivittyy neljännesvuosittain seuraten tarkkaan markkinahintojen kehitystä. Lisätietoa hinnan muodostuksesta.

Huom! Tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.

Aurinkosähkö kesto -tuotteen energiamaksu nykyasiakkaille 3 kk hintajaksolla

1.7.2022 - 30.9.2022: 9,83 snt/kWh (7,93 snt/kWh, alv 0 %)

1.4.2022 - 30.6.2022: 8,67 snt/kWh, sis. alv 24 % (6,99 snt/kWh, alv 0 %)

Em. hinnat sisältävät välityspalkkiot.