Sähkösopimuksemme

Sähkölaitoksen asiakkaana saat sähköä mihin tahansa Suomeen. 

Valitse tarpeesi mukaan joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus.

Kaikki kotitalouksille ja pienyrityksille myymämme sähkö on tuotettu joko uusiutuvilla energialähteillä tai sekajätteellä, josta 50% lasketaan uusiutuvaksi. Lisätietoa löydät tästä.

Määräaikaiset sopimukset

Määräaikaiset sähkösopimukset ovat voimassa kaksi tai kolme vuotta sopimuksen voimaantulosta. Sen jälkeen voit jatkaa niitä uudella määräaikaisjaksolla tai vaihtaa toiseen sopimukseemme.

 

Puulla tuotettu Lähisähkö on peräisin Tampereen Naistenlahden voimalaitoksesta. Lähisähkö on jalostettu pääasiassa paikallisten metsien hakkuutähteistä. Puu on energialähteenä uusiutuva ja ympäristöystävällinen.

Lue lisää ja tee sopimus

 

 

Ykkösketju on Sähkölaitoksen ja urheiluseurojen yhteinen konsepti, jolla tuemme seurojen tekemää arvokasta juniorityötä. Jokaisesta Ykkösketjuun kuuluvasta sähkösopimuksesta annetaan euro kuukaudessa seuran juniorityön hyväksi. 

Ykkösketjussa ovat mukana Ilves, Tappara, Pyrintö, Manse PP, Classic, VaLePa ja HPK.

Lue lisää ja tee sopimus

 

 

Aurinkosähkö on sinulle, joka uskot pienten tekojen suureen voimaan. Se on 100% päästötöntä ja uusiutuvaa hyvän mielen energiaa. Ehtymättömän aurinkovoiman hyödyntäminen vähentää uusiutumattomien energialähteiden käyttöä. Kun valitset keltaisen, tulevaisuus on loistava. Ja vihreä.

Lue lisää ja tee sopimus

 

 

Länsirannikolla tuuli puhaltaa sinun eduksesi. Tuulella tuotettu Lähisähkö on puhdasta Porin, Raahen ja Kalajoen tuulipuistossa tuotettua energiaa.

Lue lisää ja tee sopimus

 

  

Lähisähkö Tammerkoski -tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.

***************************************************

Tammerkosken kuohut ovat tuottaneet jo 130 vuoden ajan, sillä Suomen ensimmäinen vesivoimalaitos valmistui kaupungin keskelle jo vuonna 1891. Lähisähkö Tammerkoski on energiaa suoraan koskesta.

   

HyötyEnergia-sähkösopimuksella sekajätteesi palaa sinulle takaisin sähkönä. HyötyEnergia on täysin kotimaista, pirkanmaalaisella ja Jyväskylän seudun sekajätteellä Tammervoiman hyötyvoimalassa tuotettua sähköä.

Lue lisää ja tee sopimus

Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset

Kun haluat sähkösopimuksen, joka ei vaadi pitkää sitoutumista, toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on oikea vaihtoehto.

 

Siistisähkö on siistiä kotimaista energiaa suoraan uusiutuvista energialähteistä. Se on tuotettu kokonaisuudessaan uusiutuvilla energialähteillä: tuuli- tai vesivoimalla tai metsien hakkuista ylijääneellä puuaineksella. 

Lue lisää ja tee Siistisähkö-sopimus

 
 

Pihistämällä sähkön hinnasta voit panostaa enemmän elämän pieniin, mutta tärkeisiin iloihin. Pohjoismaisella vesivoimalla tuotetussa TuntiSähkö-sopimuksessa hinta määräytyy suoraan markkinahinnan mukaan. Hyödyt sopimuksesta eniten silloin, kun sähkön pörssihinta on alhaisimmillaan, ja kun ohjaat kulutuksesi edullisimpiin tunteihin. 

Lue lisää ja tee TuntiSähkö-sopimus

 

 

Vesisähkö -tuote ei ole tällä hetkellä myynnissä.

***************************************************

Kaikkiin koteihin ja kaikkiin elämäntilanteisiin ja asumismuotoihin. Vesisähkö on helppo, edullinen ja ympäristöystävällinen valinta jokaiselle. Se on tuotettu pohjoismaisella, uusiutuvalla vesivoimalla.

Vesisähkö on vakaa ja huoleton valinta, jos et halua sitoutua määräaikaisiin sopimuksiin. Vesisähkö on Sähkölaitoksen toimitusvelvollinen tuote.

Hinnat nykyasiakkaille

Perusmaksu 3,98 €/kk, sis. ALV 24 % (3,21 €/kk, ALV 0 %)

Energiamaksu 11,00 snt/kWh, sis. ALV 24 % (8,87 snt/kWh, ALV 0 %)

 

 

Kestosähkö ja Kestosähkö yrityksille -tuotteet eivät ole tällä hetkellä myynnissä.

********************************************

Kestosähkön energiamaksu päivittyy neljännesvuosittain seuraten tarkkaan markkinahintojen kehitystä. Näin pääset mm. hyötymään nopeammin alenevista markkinahinnoista kuin tasahinnoitelluissa sähkösopimuksissa. Kestosähkö on tuotettu pohjoismaisella vesivoimalla. Lisätietoa hinnan muodostumisesta.

Energiamaksu nykyasiakkaille 3 kk hintajaksolla

1.7.2022 - 30.9.2022: 9,63 snt/kWh (7,77 snt/kWh, alv 0 %)

1.4.2022 - 30.6.2022: 8,47 snt/kWh, sis. alv 24 % (6,83 snt/kWh, alv 0 %)

 

Aurinkosähkö kesto ja Aurinkosähkö kesto yrityksille -tuotteet eivät ole tällä hetkellä myynnissä.

***************************************************

Aurinkosähkö kesto on helppo ja joustavasti hinnoiteltu tuote, jota sinun ei tarvitse erikseen uusia, koska hinta on aina ajan tasalla markkinahintoihin nähden. Energiamaksu päivittyy neljännesvuosittain seuraten tarkkaan markkinahintojen kehitystä. Lisätietoa hinnan muodostuksesta.

Aurinkosähkö kesto -tuotteen energiamaksu nykyasiakkaille 3 kk hintajaksolla

1.7.2022 - 30.9.2022: 9,83 snt/kWh (7,93 snt/kWh, alv 0 %)

1.4.2022 - 30.6.2022: 8,67 snt/kWh, sis. alv 24 % (6,99 snt/kWh, alv 0 %)