Sähkösopimuksemme

Sähkön hinta alenee väliaikaisesti

Alennamme nykyisten, toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimustemme energiahintaa väliaikaisesti ajalla 1.1.-31.3.2023. Väliaikaisen alennuksen piiriin kuuluvista tuotteista sekä asiakkaista, joita alennus koskee, kerromme tarkemmin 7.12. jälkeen mediassa sekä www-sivuilla ja sosiaalisen median kanavissamme. Pyydämme välttämään asiaa koskevia yhteydenottoja asiakaspalveluumme ennen tätä ruuhkan estämiseksi.  

Hintamme toistaiseksi voimassa olevissa tuotteissa (Vesisähkö, Siistisähkö, Hyötytuulisähkö) on 30.11.2022 asti 33 snt/kWh (sis. alv 24 %). 1.12. alkaen hinnat ovat 29,3 snt/kWh, ja alennettu hinta tulee olemaan 26 snt/kWh (hinnat sis. alv 10 %).

----------------------------------------------------------------------------------

Sähkölaitoksen asiakkaana saat sähköä mihin tahansa Suomeen. 

Kaikki vuonna 2021 kotitalouksille ja pienyrityksille myymämme sähkö tuotettiin joko uusiutuvilla energialähteillä tai sekajätteellä, josta 50% lasketaan uusiutuvaksi. Lisätietoa löydät tästä.

Tällä hetkellä myynnissä

Pääosa sähkötuotteistamme on väliaikaisesti pois uusmyynnistä johtuen sähkön tukkumarkkinahintojen epävakaasta tilanteessa sähköpörssissä.

Tällä hetkellä myymme ainoastaan toistaiseksi voimassa olevaa Pörssisähköä. Otamme muita tuotteita myyntiin heti, kun markkinatilanne sen sallii. Pahoittelemme tilannetta.

Tee Pörssisähkö-sopimus

Pörssisähkö-sopimuksessa hinta määräytyy suoraan markkinahinnan mukaan. Hyödyt sopimuksesta eniten silloin, kun sähkön pörssihinta on alhaisimmillaan, ja kun pystyt ohjaamaan kulutustasi edullisimpiin tunteihin. Pörssisähkö on yhdistelmä uusiutuvilla ja uusiutumattomilla tuotantotavoilla, esim. ydinvoimalla, tuotettua sähköä.

Olemme koonneet Pörssisähkön ostajan oppaan. Siitä saat hyvää taustatietoa valintasi tueksi.

 

Lue lisää ja tee Pörssisähkö-sopimus