Sähkölaitoksen asiakkaana olet meille tärkeä

Sähkön hinta alenee väliaikaisesti

Alennamme nykyisten, toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimustemme energiahintaa väliaikaisesti ajalla 1.1.-31.3.2023. Energiahinnan alennus koskee Vesisähköä, Siistisähköä ja Hyötytuuli-sähköä. 1.12.2022 alkaen hinnat ovat 29,27 snt/kWh. Alennettu hinta 1.1.2023 alkaen tulee olemaan 26,00 snt/kWh (hinnat sis. alv 10 %). Huomioimme hinnanalennuksen automaattisesti laskuilla. Asiakaspalveluun ei tarvitse ottaa yhteyttä.

TuntiSähkö- tai Pörssisähkö-asiakkaana voit vaihtaa nykyisen sopimuksesi Siistisähkö-sopimukseen. Lue lisää ja tee sopimusmuutos

Tiedotteemme hinnanalennuksesta 

------------------------------------------------------------------------------

Asiakkaanamme saat monia etuja:

  • Nykyisenä asiakkaana voit kerryttää Bonusta jopa 5 % sähkön myyntisopimuksellasi. Uusista sopimuksista Bonusta ei enää kerry 11.10.2022 lähtien.
  • Sähkis-palvelun avulla seuraat vaivattomasti kotisi energiankulutusta ja voit tarkastella sähkölaskujasi ja sopimuksiasi.
  • Tampereen Sähköverkon alueella voit saada vain yhden laskun, joka sisältää sähkön myynnin sekä sähkön siirron osuudet.
  • Kuulet ensimmäisenä asiakkaillemme järjestettävistä tapahtumista
  • Saat luotettavaa ja vastuullista asiakaspalvelua laajoilla aukioloajoilla.​​
  • Voit ostaa sähköä, joka on alkuperätakuin todistetusti tuotettu uusiutuvalla energialla.
  • Tuet ilmastonmuutokseen ratkaisuja kehittävää, vastuullista toimijaa.
  • Saat apua kotisi energia-asioissa.

Palvelemme sinua valitsemassasi kanavassa

Monet asiat voit hoitaa verkkosivuillamme. Tavallisimpiin kysymyksiin saat vastauksen Usein kysyttyä-osiosta tai chatissa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään myös joko sähköpostitse tai puhelimitse. Katso yhteystiedot ja aukioloajat tästä.

Mitä eroa on määräaikaisella ja toistaiseksi voimassa olevalla sähkön myyntisopimuksella?

Määräaikainen myyntisopimus

Määräaikainen sähkösopimus on voimassa sopimuksessa määritellyn ajan. Se päättyy sopimuksen määräajan umpeutuessa, mutta aiemminkin muuton tai omistajan vaihdon yhteydessä. Määräaikaisessa sähkösopimuksessa sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Sopimushintaan ei vaikuta esim. markkinahintojen vaihtelut.

Toistaiseksi voimassa oleva myyntisopimus

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on joustava. Se on voimassa niin kauan, kunnes se irtisanotaan. Asiakas voi irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen hinta voi muuttua 30 vuorokauden päästä sähköyhtiön ilmoituksesta joko ylös- tai alaspäin. Markkinahintojen vaihtelu vaikuttaa tyypillisesti pienellä viiveellä myös toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimusten hintoihin.

Mistä löydät sopimustiedon?

Tieto sopimuksesta sekä sen hinnat löytyy sähkön myynnin laskultasi. Laskun erittelysivun (2. sivu) yläosasta näet myyntituotteen, onko sopimus määräaikainen ja määräaikaisuuden loppumisajan vai onko se toistaiseksi voimassa oleva.