Sähköä juuri sinulle

Tee sähkösopimus helposti nettisivullamme. Sähkölaitoksen asiakkaana voit valita määräaikaisen tai toistaiseksi voimassaolevan sähkösopimuksen.

Lähisähkö-tuoteperhe on lähellä uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä. Voit valita sähkösopimuksen, jonka alkuperä on joko metsien hakkuujäte, vesi tai tuuli. Kaikki Lähisähkö-sopimukset ovat määräaikaisia, joten sopimus on voimassa tietyn sopimuskauden eivätkä hinnat siis muutu sopimuskauden aikana.

 

Tutustu tuotteisiin ja tee sopimus

 


Enemmän irti asiakaseduista

Sähkölaitoksen kuluttaja-asiakkaana voit saada Bonusta sähköstä jopa 5 % ja seurata laskujasi ja energiankulutustasi verkkopalvelussamme silloin, kuin se sinulle parhaiten sopii. Autamme sinua kotisi energia-asioissa kokonaisvaltaisesti, oli sitten kyse kiinteistösi energiankulutuksen tilanteen selvittämisestä tai energiansäästöstä.

Palvelemme sinua valitsemassasi kanavassa

Monet asiat voit hoitaa verkkosivuillamme. Tavallisimpiin kysymyksiin saat vastauksen Usein kysyttyä-osiosta tai chatissa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään myös joko sähköpostitse, puhelimitse tai asiakaspavelupisteessämme. Katso yhteystiedot ja asiakaspalvelupisteemme aukioloajat tästä.