Sähkölaitoksen asiakkaana olet meille tärkeä

Edut asiakkaillemme​

  • Sähkis-palvelun avulla seuraat vaivattomasti kotisi energiankulutusta ja voit tarkastella sähkölaskujasi ja sopimuksiasi.
  • Tampereen Sähköverkon alueella voit saada vain yhden laskun, joka sisältää sähkön myynnin sekä sähkön siirron osuudet.
  • Kuulet ensimmäisenä asiakkaillemme järjestettävistä tapahtumista
  • Saat luotettavaa ja vastuullista asiakaspalvelua laajoilla aukioloajoilla.​​
  • Voit ostaa sähköä, joka on alkuperätakuin todistetusti tuotettu uusiutuvalla energialla.
  • Tuet ilmastonmuutokseen ratkaisuja kehittävää, vastuullista toimijaa.
  • Saat apua kotisi energia-asioissa.

Palvelemme sinua valitsemassasi kanavassa

Monet asiat voit hoitaa verkkosivuillamme. Tavallisimpiin kysymyksiin saat vastauksen Usein kysyttyä-osiosta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään myös joko sähköisesti tai puhelimitse. Katso yhteystiedot ja aukioloajat tästä.

Mitä eroa on määräaikaisella ja toistaiseksi voimassa olevalla sähkön myyntisopimuksella?

Määräaikainen myyntisopimus

Määräaikainen sähkösopimus on voimassa sopimuksessa määritellyn ajan. Se päättyy sopimuksen määräajan umpeutuessa, tai muuton yhteydessä. Määräaikaisessa sähkösopimuksessa sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Sopimushintaan ei vaikuta esim. markkinahintojen vaihtelut.

Toistaiseksi voimassa oleva myyntisopimus

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on joustava. Se on voimassa niin kauan, kunnes se irtisanotaan. Asiakas voi irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen hinta voi muuttua 30 vuorokauden päästä sähköyhtiön ilmoituksesta joko ylös- tai alaspäin. Markkinahintojen vaihtelu vaikuttaa tyypillisesti pienellä viiveellä myös toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimusten hintoihin.

Mistä löydät sopimustiedon?

Tieto sopimustyypistä sekä sen hinnat löytyy Sähkis-palvelusta Asiakastiedoista sekä sähkön myynnin laskultasi. Laskun erittelysivun (2. sivu) yläosasta näet myyntituotteen, onko sopimus määräaikainen ja määräaikaisuuden loppumisajan vai onko se toistaiseksi voimassa oleva.