Seuraa energiankulutusta ja laskuja Sähkis -asiointipalvelussa

Sähkiksestä löytyvät mitatun kulutustiedon lisäksi lämmön lämpötilakorjatut kulutukset sekä laskut. Isännöitsijät voivat seurata yhdessä näkymässä kaikkien isännöitävien kohteiden tietoja. Saat myös kaukolämmön ja jäähdytyksen keskeytyksistä tiedon sähköpostilla. Löydät palvelusta tällä hetkellä kaukolämmön, jäähdytyksen, kaasun ja sähkön kulutustiedot. Sähkiksessä ei vielä näy sähkön pientuotannon dataa (aurinkopaneelit).

Sähkis myös mobiilissa

Kun kirjaudut Sähkikseen mobiilissa, palvelu ehdottaa automaattisesti kuvakkeen lisäämistä aloitusnäyttöön. Sen jälkeen pääset palveluun suoraan kuvaketta klikkaamalla. 

Rekisteröidy ja kirjaudu palveluun

 

Jos sinulla on jo tunnukset verkkopalveluumme, pääset kirjautumaan samoilla tunnuksilla myös Sähkis-palveluun. Jos olet uusi käyttäjä, tarvitset rekisteröitymiseen yrityksen asiakasnumeron ja sopimustunnuksen.Kirjautuminen on helppoa ja tietoturvallista Signicatin turvallisen tunnistautumisen avulla. Nykyinen verkkopalvelumme on edelleen käytössä Sähkiksen rinnalla. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa ongelmissa.

Sähkis-palvelun tarina

Sähkis-palvelu on asiakkaidemme asiointikanava, joka vie energiaseurannan uudelle tasolle. Palvelusta löytyy muun muassa laskut ja mitatun kulutustiedon lisäksi myös lämmön normeeratut kulutukset.

Asiakaslähtöisyys on meille sydämen asia, jonka takia Sähkis-palvelu on suunniteltu asiakkaitamme varten. Palvelua on ollut kehittämässä asiakkaistamme koottu pilottiryhmä, jonka ansiosta olemme pystyneet räätälöimään palvelun osaksi sujuvampaa arkea. Haluamme kehittää loistavan palvelun, jonka takana voimme ylpeästi seistä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Me Tampereen Sähkölaitoksella kutsumme itseämme Sähkisläisiksi. Nimi kiteyttää yhteenkuuluvuuden ja hyvän meiningin, jota haluamme jakaa myös asiakkaillemme.

Mukavia Sähkis-hetkiä!​