Seuraa energiankulutusta ja laskuja Sähkis -asiointipalvelussa

Tampereen Sähkölaitoksen asiakkaana löydät Sähkiksestä kulutustiedot ja laskut sekä sähkön myyntisopimustiedot hintoineen. Palvelu on käytössä sähkön, kaukolämmön, kaukojäähdytyksen ja kaasun asiakkaillemme. 

Kaukolämpöasiakkaille palvelusta on saatavilla myös tieto lämpötilakorjatusta eli normeeratusta kulutuksesta. Lisäksi lämmön ja jäähdytyksen asiakkaat saavat keskeytystiedon suoraan sähköpostiinsa. Saat myös halutessasi tilattua kulutusraportit automaattisesti sähköpostiisi aina kuukauden alussa. Lue lisätietoa näistä Usein kysytyistä kysymyksistä.

Kaksi erillistä Sähkis-palvelua sähkön myynnin ja siirron asiakkaille

Sähkön myyntiyhtiö Tampereen Sähkölaitos Oy:llä ja sähköverkkoyhtiö Tampereen Sähköverkko Oy:llä on omat sähköiset asiointikanavat asiakkailleen, jotka molemmat kulkevat nimellä Sähkis-palvelu. Myyntiyhtiön Sähkiksestä löydät sähkön myynnin kulutustiedot, myyntisopimuksen ja laskut. Jos asut Tampereen Sähköverkko Oy:n siirtoverkon alueella ja ostat sähkösi Sähkölaitokselta, näet Sähkiksestä sekä myynnin että siirron laskutiedot. 

Sähkön siirron tiedot löydät verkkoyhtiön Sähkiksestä: kulutukset, laskut, sähkökatkojen keskeytysviestinnän sekä sähkön pientuotannon tuottotiedot. Jos olet sekä sähkön siirron että sähkönmyynnin asiakkaamme, voit käyttää kumpaakin palvelua niin halutessasi.

Syynä palveluiden eriyttämiselle on se, että verkkoyhtiö ei saa suosia yksittäistä sähkönmyyjää, vaikka olemmekin samaa konsernia. Jos muutoksesta herää kysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa kaikissa ongelmissa. Lisätietoa Tampereen Sähköverkko Oy:n Sähkis-palvelusta.

Voit kirjautua vanhoilla verkkopalvelu-tunnuksilla myös Sähkis-palveluun. Jos olet uusi käyttäjä, tarvitset rekisteröitymiseen yrityksen asiakasnumeron ja sopimustunnuksen. Kirjautuminen on helppoa ja tietoturvallista Signicatin turvallisen tunnistautumisen avulla. 

Sähkis myös mobiilissa

Kun kirjaudut Sähkikseen mobiilissa, palvelu ehdottaa automaattisesti kuvakkeen lisäämistä aloitusnäyttöön. Suosittelemme sen käyttöönottoa, sillä sen jälkeen pääset palveluun suoraan kuvaketta klikkaamalla, ja mobiilikäyttö on sujuvaa.

Sähkis-palvelun tarina

Sähkis-palvelu on asiakkaidemme asiointikanava, joka tuo sähköiset palvelut aina uudella tavalla käyttöösi. 

Asiakaslähtöisyys on meille sydämen asia, jonka takia Sähkis-palvelu on suunniteltu asiakkaitamme varten. Palvelua oli kehittämässä asiakkaistamme koottu pilottiryhmä, jonka ansiosta olemme pystyneet räätälöimään palvelun osaksi sujuvampaa arkea. Haluamme kehittää loistavan palvelun, jonka takana voimme ylpeästi seistä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Voit antaa palautetta suoraan Sähkis-palvelussa.

Me Tampereen Sähkölaitoksella kutsumme itseämme sähkisläisiksi. Nimi kiteyttää yhteenkuuluvuuden ja hyvän meiningin, jota haluamme jakaa myös asiakkaillemme.

Mukavia Sähkis-hetkiä!​