Kotisi energia-asiat kuntoon

Patterit hehkuvat lämpiminä, mutta onko kotonasi silti viileää? Ovatkohan kodin energia-asiat kunnossa?

Pientalon Kuntotuokio on pientalo-asukkaille suunnattu palvelu, jolla saat helposti selvitettyä kiinteistösi energia-asioiden tilanteen.

Tarjoamme palvelun nykyisille sähkön myynnin ja kaukolämmön kuluttaja-asiakkaillemme kaikissa Pirkanmaan alueen kunnissa.

Pientalon Kuntotuokio

Palvelukäynnillä käydään läpi seuraavat asiat:

- Lämmitysjärjestelmän toimivuus ja kunto
- Kiinteistön seinä- ja kattorakenteiden energiatehokkuus lämpökameralla
- Valaistus, ilmanvaihdon säädöt ja ikkunoiden tiivisteet
- Vedenkäyttö

Kuntotuokion tuloksena saat tiedon suositeltavista huolto- ja korjaustoimista. Kuntotuokio ei velvoita sinua mihinkään toimenpiteisiin tai tuotteiden ja palveluiden ostoon. Palvelun toteuttajana toimii asumisen ja rakentamisen energianeuvonta Ranen koulutettu ja puolueeton energianeuvoja.

 

Palvelun hinta

Kuntotuokion hinta (sis. ALV):

- 119 €, kun kiinteistö on 20 kilometrin säteellä Tampereen keskustasta
- 139 € muualla Pirkanmaalla

Palvelu sisältää yhden käynnin. Palvelu laskutetaan Sähkölaitoksen sähkö- tai kaukolämpölaskun yhteydessä.

Kuntotuokio-käynti kestää noin 1,5–2 tuntia. Pyrimme tekemään käynnin kahden viikon kuluessa tilauksesta. Kirjallinen raportti lähetetään kahden viikon sisällä käynnistä. 

Paras aika Kuntotuokiolle on lämmityskaudella lokakuun alusta maaliskuun loppuun, mutta sen voi tehdä milloin tahansa, paitsi lämpimänä kesäaikana. Palvelussa käytetään lämpökameraa, jonka käyttö vaatii 10 asteen lämpötilaeron sisäilman ja ulkoilman välillä.

Käyntiin ei sisälly korjaustoimenpiteitä tai laitteistojen säätötoimenpiteitä. Palveluun kuuluva kirjallinen raportti ei ole virallinen energiatodistus, eikä Kuntotuokiota voida käyttää asuntokaupan kuntotarkastuksena.

Lisätietoa: energianeuvoja Rami Kotilainen, p. 044 423 5790.

 

Tilaa Kuntotuokio