Laskun maksutavat

Tarjoamme asiakkaillemme monia erilaisia maksutapoja, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Lue lisää eri maksutavoista alta (klikkaa).

E-lasku

E-lasku

E-laskulla maksat sähkölaskusi kätevästi verkossa. Se on ympäristöystävällinen ja turvallinen maksutapa, koska se on kehitetty pankkien kesken. E-lasku on sähköisessä muodossa oleva lasku, joka tulee suoraan verkkopankkiisi.Voit hyväksyä laskun sekä vaihtaa eräpäivää.

Kun lisäät e-laskuusi automaattisen maksamisen vaihtoehdon, veloitetaan lasku tililtäsi eräpäivänä. Halutessasi saat tiedot saapuneesta e-laskusta joko sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi pankkisi antaman palvelun kautta.

E-laskun tilauksen voit tehdä helposti verkkopankissasi. Tarvitset vain laskultasi löytyvän viitenumeron.

Suoramaksu

Suoramaksu

Suoramaksu on tarkoitettu niille henkilöasiakkaille, jotka eivät aktiivisesti käytä verkkopankkia maksamiseen. Suoramaksupalvelussa lähetämme postitse maksun ennakkotiedotteen, ja pankki maksaa sähkölaskun automaattisesti tililtäsi eräpäivänä.

Erääntyvän maksun tietoja pääset muuttamaan oman pankkisi kautta. Jos haluat
käyttöösi suoramaksun, ota yhteyttä pankkiisi.

OmaPosti

OmaPosti

Voit vastaanottaa OmaPostiin haluamiltasi lähettäjiltä kirjeitä ja laskuja sähköisessä muodossa. Lue lisää Postin internetsivuilta.

 

Paperilasku

Paperilasku

​Jos E-lasku tai suoramaksu ei ole sinulle sopiva maksutapa, tarjoamme maksutavaksi myös perinteisen paperilaskun. Emme veloita perinteisestä paperilaskusta erikseen.

Yritysten verkkolasku

Yritysten verkkolasku

Välitämme yritysten sähkölaskut myös verkkolaskuina. Tarvitsemme siinä tapauksessa yrityksen nimen, y-tunnuksen, verkkolaskutunnuksen ja verkkolaskutusoperaattorin OVT-tunnuksen sähköpostitse osoitteeseen sllaskutus@sahkolaitos.fi.

Mikäli ette halua kaikkia laskuja verkkolaskuina, laittakaa myös tieto, mitä
sopimuksia ei liitetä verkkolaskutukseen.