Tietoa laskutuksestamme

Haluamme tehdä kaikkien tuotteidemme laskujen maksamisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja joustavaksi. Voit valita itsellesi sopivimman laskutusvälin ja laskutusmuodon sekä sen, haluatko laskusi e-laskuna, suoramaksuna vai perinteisenä paperilaskuna.

Voit maksaa laskusi neljällä, kuudella tai kahdellatoista laskulla vuodessa.

Laskutusmuodoksi voit kuluttaja-asiakkaana valita sähköstä joko kulutuslaskutuksen tai arviolaskutuksen. Kulutuslaskutuksessa lähetämme laskut todellisen kulutuksesi mukaan, jolloin summa vaihtelee vuodenajasta riippuen. Arviolaskutuksessa saat vuoden aikana useamman arviolaskun perustuen vuosittaiseen sähkönkulutusarvioon asunnossasi. Kerran vuodessa tasauslaskulla tasataan arviolaskujen summat vastaamaan todellista sähkönkulutustasi.

Lähilämmön, -jäähdytyksen ja maakaasun osalta laskutamme toteutuneen energiankäytön mukaan kuukausittain.

Vain yksi sähkölasku

Jos olet sekä sähkön myynnin että siirron osalta Tampereen Sähkölaitoksen asiakas, lähetämme vain yhden sähkölaskun, jossa myynnin ja siirron osuudet ovat eriteltyinä.

Käyttöpaikkasi ollessa muun verkkoyhtiön kuin Tampereen Sähköverkko Oy:n alueella saat sähkön siirron osuudesta laskun paikalliselta verkkoyhtiöltäsi ja myynnin osuudesta Tampereen Sähkölaitokselta.

Lisätietoja laskutuksesta saat Asiakaspalvelustamme.