Tarasten Aurinkopuiston vuokrapaneelit tuottavat puhdasta energiaa

Aurinkopuistossa jo 1520 paneelia

Tampereen Tarastenjärven Aurinkopuiston aurinkopaneelit ovat tuottaneet uusiutuvaa energiaa jo vuodesta 2018 alkaen. Tällä hetkellä paneeleita on puistossa yhteensä 1520 kappaletta. Niiden arvioitu vuosituotto on noin 355 000 kilowattituntia, joka vastaa noin 180 kerrostaloasunnon vuotuista sähkönkäyttöä.

Vuokraamalla Aurinkopuistosta itsellesi yhden tai useamman nimikkopaneelin tuet uusiutuvaa ja puhdasta energiantuotantoa ja vaikutat ympäristöystävällisen energian tuotantoon maassamme. 

Vuokraa aurinkopaneelit tästä

 

Voit vuokrata useammankin paneelin, vaikka yhden jokaiselle perheenjäsenelle, ja se onnistuu, vaikka et olisikaan nykyinen sähkön myyntiasiakkaamme. Sopimuksia tehdään myös yrityksille. Paneelikartalle voi halutessaan lisätä kuvan tai yrityksen logon. Jos olet jo vuokrannut paneelin ja haluat kuvasi kartalle, lähetä se osoitteeseen asiakaspalvelu@sahkolaitos.fi

Hyvitämme paneelin tuoton laskullasi

Nimikkopaneelin vuokrahinta on 4,20 e/kk. Hyvitämme paneelin tuottaman sähkön pörssihinnan mukaan sähkölaskullasi. Keskimääräinen hyvitys on n. 1 e/kk, kesällä enemmän ja talvella hieman vähemmän. Näin ollen maksat nimikkopaneelista keskimäärin n. 3,20 e/kk. Teet siis merkittävän ilmastoteon pullakahvin hinnalla joka kuukausi!

Yksittäisen aurinkopaneelin tuotto on keskimäärin n. 230 kWh/v, joka riittää esim. 230 pesukoneellisen pyykinpesuun. Tuotanto kuitenkin vaihtelee vuodenajasta ja sääolosuhteista riippuen.