Reilu, joustava ja kannustava - 97% suosittelee Sähkölaitosta kesätyönantajana

Tampereen Sähkölaitoksella pidetään huoli siitä, että sinä viihdyt! Pääset osaksi kannustavaa ja osaavaa työyhteisöä, jossa loistavien työkavereiden lisäksi sinua odottaa vaihtelevat ja kiinnostavat työtehtävät. Meille on kunnia-asia työskennellä tulevaisuuden osaajien kanssa ja kesätöiden aloitus on meille vuosittainen kohokohta.

Tarjoamme taas tulevana kesänä lähes 30 nuorelle kesätyöpaikan monipuolisiin tehtäviin. Meillä on tarjolla erilaisia asennus- ja varasto- sekä suunnittelu-, rakennuttamis- ja työnjohtotehtäviä niin Sähkölaitoksen voimalaitoksilla kuin Sähköverkolla ja Tampereen Verassa.

Kesätyömme ovat kokoaikaisia (38,25h/vko) ja noudatamme palkkauksessa Energiateollisuuden työehtosopimusten mukaisia palkkoja. Palkkatasoon vaikuttaa aiempi alan kokemus. Työsuhde-etuina tarjoamme lounasedun, Smartumin virkistäytymisrahaa, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä liukuvan ja joustavan työajan.

Vuonna 2023 kesätyöhakumme on käynnissä 9.1.– 5.2.

Hae kesätöitä 9.1.2023 alkaen!

Hakuprosessi

Hakulomakkeiden täyttäminen saattaa tuntua työläältä, mutta muutamiin tarkentaviin kysymyksiin vastaaminen voi olla myös helpompaa, kuin omasanaisen hakemuskirjeen kirjoittaminen. Lupaamme, että jokainen hakija saa vastauksen hakemukseensa!

📥 Jos joki mietityttää sinua hakuprosessissa, ole yhteydessä Terhi Ruutiseen puh.040 145 4606 tai rekrytointi@sahkolaitos.fi Tehtäväkohtaisiin kysymyksiin vastaavat rekrytoivat esihenkilöt (yhteystiedot työpaikkailmoituksissa) – soittele rohkeasti!

😃 Tavoitteemme on mielekäs ja sujuva kesätyöhakuprosessi: pyrimme käsittelemään kaikki viimeistään viikoilla 7-8. Rekrytoivat esihenkilöt vastaavat haastatteluvalinnoista ja valintapäätöksistä.

📱 🤝Haastattelukutsut teemme puhelimitse: tavataan henkilökohtaisesti joko Teamsilla virtuaalisesti tai livenä toimipaikalla. Haastattelujen jälkeen myös työtarjoukset tehdään puhelimitse. Työsopimukset allekirjoitetaan sähköisesti.

Kesätyöhakuprosessi kaikkine vaiheineen on jännittävää aikaa! Työhaastatteluun voit tulla rennoin mielin: valmistautumiseksi riittää, että pohdit millainen olet työntekijänä, millaisia odotuksia ja tavoitteita sinulla on kesälle, mitä haluat tietää tehtävästä ja tiimistä. Muistathan esihenkilöäkin saattaa haastattelu jännittää! Tavoitteenamme on luoda rento ja mukava keskustelutilaisuus.

 

Kesätyökokemuksia Tampereen Sähkölaitoksella

”Haluaisin antaa kehuja esihenkilölle: keskusteluyhteys toimii hyvin ja on helppo lähestyä vaikeissakin asioissa näin uutena henkilönä. Asiantuntevaa ja luotettavaa toimintaa.”  Tampereen Sähkölaitoksen kesätyöntekijä

Vastuullisuus ja yhteishenki ovat vahvasti näkyviä arvoja, jotka takaavat sinulle loistavan kesän. Sähkölaitos sopii sinulle kesätyönantajana, jos sinua kiinnostaa tulevaisuuden energiaratkaisut puhtaamman Tampereen puolesta. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta. Varmaa on, että meillä opit uutta!

Kesätyöntekijöidemme kokemuksia

kesatyöntekija_kokemukset_youtube.jpg