Avoimet työpaikat

Haemme nyt Energia-yksikkömme käynnissäpito-osastolle

POLTTOAINEVASTAAVAA

toteuttamaan energiantuotantolaitostemme polttoaineiden hankintaan ja logistiikkaan liittyviä tehtäviä.

Vastaat kiinteiden polttoaineiden logistiikasta laitoksillemme sekä öljyvarastojen toiminnasta. Teet tiivistä yhteistyötä polttoainetoimittajien kanssa ja valvot toimitusten laatua sekä toteutumista sovitusti. Osallistut bio- ja turvepolttoaineiden hankintaan toimien tilaajan yhteyshenkilönä hankintasopimuksiin liittyvissä asioissa ja vastaat polttoainevarastojemme varastomääristä. Tukenasi tehtävässä on esimiehen ja kollegoiden muodostama kokenut ja ammattitaitoinen tiimi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi energiatekniikan insinööri. Sinulla on myös valmius toimia öljyvarastojen kemikaalikäytönvalvojan tehtävässä, johon tarvittaessa koulutamme. Arvostamme aiempaa kokemusta energiantuotannosta sekä polttoaineiden tuntemusta. Organisoit sujuvasti työtäsi ja hahmotat kokonaisuuksia sekä kykenet ennakoimaan ja kantamaan vastuuta polttoainekokonaisuuden hoitamisesta. Tiivis yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on sinulle luontevaa hyvien yhteistyö- ja neuvottelutaitojesi ansiosta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtävän vahvasti kehittyvässä energiantuotantoympäristössä. Työnantajana Tampereen Sähkölaitos on samanlainen kuin se on asiakkailleenkin: luotettava ja paikallinen. Jokainen työntekijä on meille tärkeä, koska henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin varaan rakentuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Lue lisää tarjoamistamme henkilöstöeduista osoitteessa https://www.sahkolaitos.fi/footer-sivut/toihin/vastuullinen-tyonantaja/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Tiinaleena Anttila, puh. 050 386 9841. Lisätietoja antaa myös 20.8. klo 8-10 ja 21.8. klo 9-11 Sähkölaitoksen tuotantopäällikkö Jari Pinomäki, puh. 050 553 8632. 

Hakuaika päättyy 29.8.2018. Hakulinkki: https://www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/polttoainevastaava-tampereen-sahkolaitokselle-tampere/?ID=2166012.

________________________

 

Haemme nyt Tampereen Sähkölaitoksen Liiketoimintateknologiat-yksikköön

Liiketoimintateknologiavastaavaa (sähköverkon IT-järjestelmät)

vastaamaan tietohallinnon ammattilaisena Tampereen Sähköverkko Oy:n liiketoimintateknologian tarpeisiin.

Liiketoimintateknologiavastaavana olet vahvasti mukana kehittämässä Tampereen Sähköverkon liiketoimintaprosesseja, joissa vastuualueenasi on IT-kyvykkyyksien hyödyntäminen osana prosesseja. Tunnistat toiminnan kehitystarpeita ja luot niihin soveltuvia ratkaisuja. Olet mukana prosessien ohjausryhmissä sekä toimit linkkinä liiketoiminnan ja teknologian välillä. Tehtävä tulee jatkossa kattamaan myös palvelupäällikön roolin suhteessa sovellustoimittajiin. Työpisteesi sijaitsee Ratinassa.

Odotamme Sinulta aikaisempaa kokemusta sähköverkkoyhtiön prosesseista sekä mahdollisesti niihin liittyvistä IT-järjestelmistä. Olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen ryhmän jäsen: tuot esille omia perusteltuja näkemyksiäsi ja pidät samalla mielessä yhteiset tavoitteet. Sähköverkko-osaamista tärkeämpää on kuitenkin, että suhtaudut työhösi innolla ja olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Tehtävässä menestymistä edesauttaa aiempi kokemus toimittajayhteistyöstä ja palvelujohtamisesta sekä hankinta-, projekti- sekä palvelujohtamisen neuvotteluista. Sinut tunnistaa kehitysmyönteisestä asenteestasi ja olet valmis tarttumaan myös käytännön tekemiseen.

Työntekijänä olet meille tärkeä, koska sinun osaamisesi ja hyvinvointisi varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Pääset kasvattamaan osaamistasi yhdistämällä aiemman kokemuksesi energia-alan muuttuvaan toimintaympäristöön edistyksellisen ja kehitysmyönteisen työnantajan riveissä. Lue lisää tarjoamistamme henkilöstöeduista osoitteessa https://www.sahkolaitos.fi/footer-sivut/toihin/vastuullinen-tyonantaja/.

Työnantajana Tampereen Sähkölaitos on samanlainen kuin se on asiakkailleenkin: luotettava ja paikallinen. Tampereen Sähkölaitos on moderni energiakonserni, joka kehittää aktiivisesti tulevaisuuden energiaratkaisuja. Vastuullinen tekeminen ja johtaminen ovat meille konkreettisia tekoja. Kannamme vastuumme niin ihmisistä, ympäristöstä kuin taloudestakin.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Katja Konkka, puh. 050 354 6980.

Hae tehtävää jättämällä vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 26.8.2018 mennessä osoitteessa: https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/liiketoimintateknologiavastaava/

 

_____________________________