Avoimet työpaikat

Tampereen Vera Oy on palveluyhtiö, jonka liiketoiminnan ydin on sähkö- ja ulkovalaistusverkkojen sekä liikennevalojen rakentaminen ja kunnossapito sekä energianmittauspalvelut. Toimimme pääasiassa Pirkanmaalla, mutta projektitoimintaa meillä on koko Suomessa. Liikevaihtomme on 15 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on noin 100 sähköalan huippuammattilaista. Tampereen Vera Oy on osa Tampereen Sähkölaitos -konsernia. Veran toimitilat sijaitsevat Hervannassa.

Haemme nyt tiimin vahvistukseksi innokasta ja oppimishaluista

SÄHKÖASENTAJAA

Infrapalvelut-yksikköön Veraan.

Toimit osana ulkovalaistuksen rakentamisesta vastaavaa kymmenen hengen tiimiä. Työnkuvaasi kuuluvat ulkovalaistusverkkojen rakentaminen ja kunnossapito. Ulkovalaistus-tiimi työskentelee pääasiassa Pirkanmaan alueella monipuolisten projektien parissa.

Koulutuksesi on sähköasentaja ja sinulla on kokemusta infra-rakentamisen parissa työskentelystä esimerkiksi ulkovalaistusverkkojen tai liikennevalojen osa-alueelta. Olet yhteistyökykyinen, toimeen tarttuva sekä aktiivinen tekijä ja työskentelet mielelläsi projektiluonteisissa tehtävissä. C-ajokortti sekä tieturvakortti katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden päästä kehittymään oman alasi asiantuntijaksi. Työnantajana haluamme toimia henkilöstömme suuntaan kuten asiakkaillemmekin, luotettavasti ja vastuullisesti. Meillä on pitkä kokemus ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila 050 386 9841.

Hae tehtävää Adeccon sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 27.5.2018 mennessä osoitteessa: www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/sahkoasentaja-ulkovalaistusverkkojen-pariin-tampere/?ID=2142946

_______________________

Tampereen Sähköverkko Oy vastaa sähkönjakelusta Tampereen ja osin myös Tampereen ympäryskuntien alueella. Yhtiössä työskentelee noin 50 ammattilaista varmistamassa, että asiakkaillamme on sähköä käytettävissä ja että palvelumme ovat laadukkaita nyt ja tulevaisuudessa. Sähköverkon toimitilat sijaitsevat Tampereen Sähkölaitoksen kanssa samoissa tiloissa Tampereen Ratinassa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme entistäkin laadukkaampaa palvelua. Sen johdosta haemme nyt motivoitunutta ja proaktiivista

ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

rakentamaan kanssamme Suomen parasta verkkoyhtiötä.

Tässä tehtävässä palvelet asiakkaitamme ja asiakkaiden edustajia sähköliittymiä koskevissa kaupallisissa ja teknisissä asioissa. Laadit suunnitelmia ja sopimuksia, tarkastat verkkoon liitettävien liittymien liittämiskelpoisuuden sekä annat liittämislausuntoja. Osallistut tarvittaessa myös jakeluverkon suunnitteluun ja rakennuttamiseen erityisesti liittämisen osalta. Asiakaskuntasi koostuu yksittäisistä kuluttajista, isännöitsijöistä, sähkösuunnittelijoista ja -urakoitsijoista. Muita keskeisimpiä yhteistyökumppaneitasi ovat mm. kiinteistö- ja rakennusviranomaiset. Sisäisissä verkostoissa teet päivittäin yhteistyötä rakennuttajien ja suunnittelijoiden kanssa.

Odotamme sinulta sähköinsinöörin koulutusta, sähkö- ja liittymäsuunnitteluun liittyvää osaamista sekä kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Työasenteeltasi olet palveluhenkinen ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja, etkä jätä tiimikaveriasi pulaan hektisissäkään tilanteissa. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, joiden avulla onnistut haastavissakin asiakaspalvelu- ja neuvottelutilanteissa.

Meillä on positiivinen tekemisen meininki ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakaslähtöisemmäksi. Osaava henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja panostamme sen hyvinvointiin. Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näkemään työsi tulokset ja kehittämään itseäsi sekä vaikuttamaan vahvasti asiakaskokemuksemme kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Juha Korhonen, p. 0400 769 315 (soittoajat ti 15.5 klo 14-16 ja ke 16.5 klo 9-11 sekä rekrytointikumppanimme HRS Advisors, Outi Kärkkäinen, p. 050 396 1138 (soittoajat ti 15.5 sekä 22.5 klo 13-15).

Hae tehtävää jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 27.5. mennessä osoitteessa http://www.hrsadvisors.fi/asiakaspalveluinsinoori-tampereen-sahkoverkko-oy-tampere

_______________________

Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, lähes 130-vuotias energia- alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissamme työskentelee 390 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin satojentuhansien ihmis-ten arkeen ja hyvinvointiin. Työntekijöillemme tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan ke-hityksen kärjessä.

Energia-yksikkö vastaa energiantuotantolaitosten sekä kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkon käytöstä, kunnossapidosta ja investoinneista. Laitoksemme tuottavat sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä muun muassa vedestä, puusta, turpeesta, jätteestä ja maakaasusta. 

Haemme nyt Energia-yksikön hanke- ja tekniikkaryhmään

HANKEVASTAAVAA

toteuttamaan voima-, lämpö- ja kaukojäähdytyslaitostemme kunnossapito- ja perusparannusinves-tointeja.

Vastaat tilaajan edustajana investointiprojektiemme kokonaisvaltaisesta läpiviennistä: suunnittelusta, budjetoinnista ja hankinnoista aina projektien aikataulutukseen sekä resurssointiin ja käytännön to-teutukseen. Toimit aktiivisesti yhteistyössä ulkoisten urakoitsijoiden, toimittajien sekä voimalaitok-siemme henkilöstön kanssa. Valvot toimittajia projektien aikana sekä varmistat sovittujen työvaihei-den turvallisen toteutumisen. Tukenasi tehtävässä on esimiehen ja kollegoiden muodostama, kokenut ja ammattitaitoinen tiimi.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi kone- tai energiatekniikan insinööri/DI. Arvostamme aiempaa kokemusta projektiympäristössä työskentelystä sekä erityisesti voima- ja lämpölaitostuntemusta. Katsomme eduksesi SAP- ja Solax -järjestelmien tuntemuksen sekä englan-ninkielen taidon. Pidämme tärkeänä innostunutta ja kehittämistyöhön sitoutunutta asennetta sekä määrätietoista ja suunnitelmallista työskentelyotetta. Pidät kiinni sovitusta, kykenet ennakoimaan sekä kantamaan vastuuta projektien läpiviennistä ajoittain paineisissakin tilanteissa. Hankevastaava tekee tiivistä yhteistyötä monien eri sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinun omaavan hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä avoimen ja tiimihenkisen työskentelytavan.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä mukaan erittäin monipuolisiin ja vaihteleviin projektitehtäviin vahvasti kehittyvässä voimalaitosympäristössä. Kokeneen tiimin tuki mahdollistaa myös haastetason määrittämisen ja tehtävässä kasvamisen osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan. Työnantajana haluamme toimia henkilöstömme suuntaan kuten asiakkaillemmekin, luotettavasti ja vastuullisesti. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Jokainen yksittäinen työntekijä on meille tärkeä, koska hänen osaamisensa ja hyvinvointinsa varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme HRS Advisors Oy, Outi Kärkkäinen, p. 050 396 1138 (ti 15.5 ja ti 22.5 klo 13-15).

Hae tehtävää jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 25.5. mennessä osoitteessa http://www.hrsadvisors.fi/hankevastaava-tampereen-sahkolaitos-tampere

_______________________