Avoimet työpaikat

_______________________________

Me Tampereen Sähköverkko Oy:ssä vastaamme sähkönjakelusta Tampereen ja osin myös Tampereen ympäryskuntien alueella. Meillä työskentelee noin 50 ammattilaista varmistamassa, että asiakkaillamme on sähköä käytettävissä ja että palvelumme ovat laadukkaita nyt ja tulevaisuudessa. Toimitilamme sijaitsevat Tampereen Sähkölaitoksen kanssa samoissa tiloissa Tampereen Ratinassa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme entistäkin laadukkaampaa palvelua. Sen johdosta haemme nyt Liittymäpalvelut-tiimiimme innostavaa ja proaktiivista

TIIMIESIMIESTÄ

rakentamaan kanssamme Suomen parasta verkkoyhtiötä.

Tässä uudessa tehtävässä pääset vaikuttamaan vahvasti asiakaskokemuksemme kehittämiseen. Olet positiivinen ja innostava liideri, joka aidosti haluaa uudistaa toimintaamme, kehittää asiakaslähtöisyyttä ja löytää ratkaisuja yhdessä kokeneiden ammattilaistemme kanssa. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, joiden avulla onnistut haastavissakin asiakaspalvelu- ja neuvottelutilanteissa.

Toimit esimiehenä nelihenkisessä tiimissä osallistuen päivittäin myös itse käytännön tehtäviin. Palvelet asiakkaitamme sähköliittymiin liittyviin asioissa, osallistut asiakkaidemme kanssa käytäviin sopimusneuvotteluihin, sopimusten laadintaan ja neuvontaan. Esimiehenä vastaat päivittäisestä henkilöjohtamisesta, työtehtävien organisoinnista ja tiimin tukemisesta. Keskeinen tavoitteesi on asiakaspalvelumme jatkuva kehittäminen sekä tiimisi motivoiminen ja sparraaminen jatkuvaan uudistamiseen.

Kokemuksesi ja henkilökohtaisten ominaisuuksiesi ansiosta sinulla on näkemystä ja osaamista palvelukonseptien kehittämisestä ja muutosten läpiviennistä. Sinulla on kykyä sitouttaa ihmisiä omalla esimerkilläsi yhteisiin tavoitteisiin sekä halua tehdä uudenlaisia avauksia asiakaspalvelumme kehittämiseksi.

Meillä on positiivinen tekemisen meininki ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakaslähtöisemmäksi. Osaava henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja panostamme sen hyvinvointiin ja kehittymiseen. Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset näkemään työsi tulokset ja kehittämään itseäsi.

Lisätietoja tehtävästä saat Opteamin liiketoimintajohtaja Juha-Pekka Turtiaiselta, p. 050 395 5104.

Hae tehtävää Opteamin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 26.11.2017. Liitäthän hakemukseen CV:si palkkatoiveineen.

Hakulinkki: https://www.opteam.fi/avoimet-tyopaikat/tyopaikka/tiimiesimies-tampereen-sahkoverkko-oy-5a041dcbb70071406e9af82b/

________________________________