Kaikki riippuu sinusta

Energia-alalla on käynnissä historiallinen muutos. Ilmastonmuutos on ratkaistava, energiankulutusta vähennettävä ja uusia tuotantomuotoja löydettävä.

Haasteet eivät kuitenkaan ratkea odottelemalla ja siksi olemme käärineet
hihat. Me Tampereen Sähkölaitoksella uskomme, että omilla teoillamme voimme näyttää esimerkkiä ja samalla auttaa asiakkaitamme kohti vihreämpää huomista. Siksi olemme päättäneet, että olemme hiilineutraaleja vuonna 2030 ja hiilinegatiivisia vuonna 2040.

Muutos on kieltämättä iso ja onnistuminen vaatii paljon työtä. Ja juuri siksi tarvitsemme sinua: jokaisella teolla ja jokaisella meistä on merkitystä. 

Katso avoimet työpaikat 

Tutustu uratarinoihin 

Paikallisia ratkaisuja globaaleihin ongelmiin 

Teemme päivittäin töitä paremman huomisen eteen ja etsimme keinoja tehdä yrityksistä, kaupungeista ja kotitalouksista hiilineutraaleja ja jopa hiilinegatiivisia. Se vaatii osaamista, kunnianhimoa ja yhteistyötä, joten tarjoamme hyvät edellytykset ammatilliseen oppimiseen ja jaamme osaamistamme toisillemme, asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme.  

 

Hae joukkoomme 

Meillä teet eturivissä töitä paremman huomisen eteen yhdessä 400 muun huippuasiantuntijamme kanssa. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja liity mukaan. Nyt on paras hetki lähteä ratkaisemaan aikamme suurinta haastetta! 

Liity joukkoomme 

 

Tarinoita muutoksen ytimestä – lue, mitä energiamurroksen kulisseissa tapahtuu