Ville Aalto Tampereen Veran toimitusjohtajaksi

08.11.2017 kello 10.48

Tampereen Veran hallitus on valinnut yhtiön toimitusjohtajaksi insinööri (AMK) Ville Aallon, 35. Aalto aloittaa tehtävässään aluksi toimitusjohtaja Pekka Hyvösen sijaisena 20.11.2017 alkaen ja varsinaisena toimitusjohtajana Hyvösen jäädessä eläkkeelle 1.2.2018.

Pekka Hyvönen on toiminut Veran toimitusjohtajana vuodesta 2010. Hän on toteuttanut merkittäviä muutoksia, jotka ovat nostaneet Veran kärkirivin urakointiyhtiöksi ja luonut vahvan perustan tulevaisuutta varten.

Aalto on toiminut Verassa vuodesta 2006 alkaen ensin yhtiön palvelumyynnin tehtävissä ja 2010 alkaen liiketoimintayksikön päällikkönä. Hänen kokemuksensa ja kehityshakuinen johtamisotteensa luovat hyvät edellytykset vastata Veran tulevaisuuden haasteisiin toimintaympäristön muuttuessa.

Tampereen Vera Oy on palveluyhtiö, jonka liiketoiminnan ydin on sähkö- ja ulkovalaistusverkkojen sekä liikennevalojen rakentaminen ja kunnossapito sekä energianmittauspalvelut. Vera toimii pääasiassa Pirkanmaalla, mutta projektitoimintaa sillä on koko Suomessa. Liikevaihto on 15 miljoonaa euroa ja palveluksessa on noin 100 sähköalan ammattilaista. Tampereen Vera Oy on osa Tampereen Sähkölaitos -konsernia.

Ville Aalto

Aiheet: Nimitys, Vera