Tiedote FI-NERGY Voima Oy:n ja FI-NERGY Voima OÜ:n asiakkaille

18.06.2021 kello 13.00

Energiavirasto on ilmoittanut Tampereen Sähköverkko Oy:lle, että sähkönmyyjä Fi-Nergy Voima Oy:n/OÜ:n toiminta sähkönmyyjänä on lakannut ja sähköntoimitus päättyy heidän osaltaan 11.6.2021.

Kehotamme näiden yhtiöiden asiakkaita tekemään uuden sähkönmyyntisopimuksen viipymättä valitsemanne sähkönmyyjän kanssa, kuitenkin niin että toimitus alkaa viimeistään 6.7.2021. Sopimus myyjän kanssa on 14 vrk käsittelyajan vuoksi tehtävä viimeistään 22.6.2021.

Energiavirasto on määrännyt Tampereen Sähköverkon toimittamaan kuluttajalle sähköä väliaikaisesti vähintään kolmen viikon ajan tämän ilmoituksen lähettämisestä siinä tapauksessa, jos sähkönmyyjää ei ole. Toimitamme sähköä vastaavilla ehdoilla myös yritysasiakkaillemme.

Tampereen Sähköverkko toimittaa sähköenergian toistaiseksi siihen asti, kunnes uusi myyjä aloittaa toimituksensa. Perimme koko toimitusajaltamme 11.6.2021 alkaen perusmaksua sekä maksua sähköenergiasta. Sähkön siirto laskutetaan normaalin siirtohinnoittelumme mukaan.

Kesälomakauden vuoksi toimimme joustavasti. Jos uutta sähkönmyyjää ei ole valittu 1.8.2021 mennessä, keskeytämme toimituksen.

Lisätietoa löytyy Energiaviraston internet-sivuilta osoitteesta www.energiavirasto.fi

Tietoa eri sähkönmyyjien sähkötarjouksista on saatavilla mm. Energiaviraston ylläpitämästä www.sahkonhinta.fi -palvelusta.

Pahoittelemme osaltamme asiasta aiheutuvaa vaivaa.

 

TAMPEREEN SÄHKÖVERKKO OY

Asiakaspalvelu puh. 020 630 3610

Aiheet: Asiakkaat