Tampereen Sähkölaitos laajentaa toimintaansa Hämeenlinnaan

27.01.2020 kello 09.45

Tampereen Sähkölaitos avaa ensimmäisen Tampereen ulkopuolisen palvelupisteensä 7. helmikuuta Hämeenlinnan keskustassa. 

Tavanomainen sähkönmyynti tapahtuu nykyään pääosin netissä, mutta me tarjoamme sille vaihtoehtona myös asiointia palvelupisteessä Tampereen Voimakadulla ja pian myös Hämeenlinnan ydinkeskustassa Raatihuoneenkadun varrella.

- Kehittyvät monialaiset energiakonsernit eivät myy vain sähköä, vaan yhä voimakkaammin on noussut esiin tarve uudenlaisille palvelukokonaisuuksille, kuten sähköautojen lataus ja aurinkosähkö. Osa asiakkaista haluaa tulla keskustelemaan paikan päälle ja katsomaan, miltä vaikkapa lataustolppa näyttää, kertoo Sähkölaitoksen myynnin kehityspäällikkö Olli Partanen.

Laajentuminen Hämeenlinnaan on meille luonnollinen suunta paitsi sijainnin, myös alueen potentiaalin takia. Hämeenlinnassa ei ole muita paikallisia, vastaavia palveluja tarjoavia energiayhtiöiden toimipisteitä.

Uuden, pysyvän palvelupisteen avaamisella haetaan paikallista näkyvyyttä, korkeaa palvelutasoa ja sujuvia asiakassuhteita niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaidenkin kanssa.

- Tampereen Sähkölaitos on luotettava, yli 130-vuotias toimija, joka on sitoutunut tarjoamaan ratkaisuja ilmastonmuutokseen. Lähisähkö-tuoteperheemme on puhdasta, Sähkölaitoksen itse tuottamaa lähienergiaa. Uskon, että myös Hämeenlinnassa arvostetaan valitsemaamme linjaa.

Raatihuoneenkadun uudessa palvelupisteessä hoidetaan sähkön ja energiapalveluiden myyntiä sekä asiakaspalvelua kuluttajille, taloyhtiöille ja yrityksille. Paikallisina, asiantuntevina myyjinä meillä on kaksi huipputyyppiä, Helena Kari ja Jari Hartikainen.

Tervetuloa! Avaamme Pimeän kaupan iltana 7. helmikuuta ulkotulien loisteessa ja pikkupurtavan merkeissä.