Täällä rakennamme sähköverkkoa juuri nyt

11.10.2019 kello 11.24

Kun kaupunki on täynnä työmaita, on joskus vaikea erottaa, mistä työmaasta on kyse. Näin etenkin asiakaspalaute menee välillä väärään osoitteeseen. Kun palaute ei löydä perille, sen perusteella ei päästä jakamaan kiitoksia eikä kehitysehdotuksia.

Tampereen Sähköverkko on tarttunut haasteeseen ja nyt palvelustamme löytyvät työmaat sekä osoitetietona että kartalta. Kun kolmion kuvaa klikkaa, löytyvät tarkemmat tiedot työstä ja urakoitsijakumppanin nimi. Valmistumisaika kertoo tavoitteesta, jolloin työn pitäisi etukäteissuunnitelmien mukaan olla valmis.

- Vaikka rakennamme Suomen parasta sähköverkkoa, aina ei mene kuin Strömsössä. Avoimella tiedottamisella ja aikataulujen keskitetyllä julkaisulla luomme itsellemmekin painetta saattaa työn loppuviimeistelytkin valmiiksi, kertoo rakennuttaja Tuukka Kraft.

Palvelu löytyy työmaakartasta, johon pääsee esimerkiksi suoralla linkillä tästä: https://www.sahkolaitos.fi/tampereen-sahkoverkko/sahkokatkot/tyomaakartta/

- Kaupungin kehittyessä myös sähkönjakeluverkko vaatii jatkuvaa kehittämistä. Vaikka työmaista voi olla väliaikaista haittaa, niiden avulla varmistetaan sähkönjakelun toimivuus ja pyritään vähentämään sähkökatkojen määrää sekä kestoa, Kraft vakuuttaa.

työmaakartta