Sorsapuiston konsertti tarjoaa juhlavuotemme yleisöelämyksen

16.04.2018 kello 13.13

Puistokonsertti 2016

130-vuotista taivaltaan juhliva Tampereen Sähkölaitos haluaa olla siellä missä tamperelaisetkin. Huomasimme, että Tampere Filharmonian supersuosittua Sorsapuiston ilmaiskonserttia ei toteutettu viime vuonna, joten juhlavuotemme kunniaksi haluamme olla mukana tarjoamassa maksutonta kulttuurielämystä suurelle yleisölle tänä vuonna, perjantaina 10. elokuuta. Puistokonsertin järjestävät yhteistyössä Tampere Filharmonia, Tampere-talo ja Tampereen Sähkölaitos.

Jos vain säät suosivat, niin ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvalin johtama orkesteri houkuttelee Sorsapuiston penkeille ja vilteille tuhansia musiikin ystäviä vauvasta vaariin. Tapahtuman solisteiksi saapuvat Tampereen Työväen Teatterin musikaalitähdet Petra Karjalainen ja Saska Pulkkinen. Illan aikana kuullaan muun muassa säveltäjä Leonard Bernsteinin tunnetuimman teoksen West Side Storyn lauluja ja sinfonisia tansseja.

Tampere Filharmonian konsertti alkaa klo 19. Orkesteria lämmittelee tuttuun tapaan Tampere Filharmonian soittajista ja heidän ystävistään koostuva funkia ja soulia soittava The Dumb Stuff Band solisteinaan Leni Välimäki ja Juha Junttu.

Tule mukaan nauttimaan!

Puistokonsertin tapahtumasivut löydät täältä: https://tamperefilharmonia.fi/konsertit/puistokonsertti