Rakastan sua 5/5 - työmaakyselyt ovat alkaneet

02.04.2019 kello 09.51

Hämeenpuiston työmaa

Nykypäivänä pitää olla mielipide ihan kaikesta. On palautenappuloita kauppojen eteisissä, on itsearviointilomakkeita, on päiväkotien keskusteluita kävelyä opettelevien sosiaalisista taidoista, on kehityskeskusteluita, kasvatuskeskusteluita ja ties mitä. Aina pukkaa palautetta ja kehitysideaa. Kävelen kaupan ohi ja hetken päästä kännykkään tulee tekstiviesti, jossa kysellään, mitä pidit kaupastamme. ja mikäs siinä, mukavahan se on kommentoida, peukuttaa, käyttää hymiöitä.

Lapset arvostelevat ruoanlaittotaitoani, puoliso hotellivarauksensa sujuvuutta, koirakin saa arvosanan kurssin vetäjältä. Hienosti meni, Muppe! Ensi kurssilla voisit keskittyä vielä enemmän asiaan ja vähemmän toisiin koiriin.

Palaute on tärkeää silloin, kun sillä on joku vaikutus. Silloin kun se otetaan tosissaan ja löydetään niin kiittämisen kuin moitteidenkin paikkoja. Palaute on kehityksen moottori.

Tampereen Sähkölaitoksen työmaat ovat kaikkien nähtävillä, teemme työtämme kaupunkilaisten keskellä. Muistamme pitää kypärän päässä, heitämme roskat vain roskiksiin, siivoamme koirankakkoja polviemme alta, kun pitää kyykistyä tutkimaan jakokaapin lommolle potkittua ovea. Perinteisesti työmaitamme on moitittu, siitä, että ne häiritsevät liikennettä. Työmaa näyttää lojuvan paikallaan, kun emme ole osanneet kertoa, että putkien on saatava asettua paikoilleen ennen kuin ne voidaan peittää.

Olemme viime vuosina kehittäneet työmaidemme ulkoasua ja kiinnittäneet erityistä huomiota kulkuväylien järjestämiseen työmaiden ohi mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti.

Nyt haluaisimme palautetta, missä asioissa olemme onnistuneet ja missä on vielä kehittämisen varaa. Palautekyselyssä on eritelty työmaat sijainnin mukaan, jotta palaute pystytään kohdistamaan.

Suora linkki palautekyselyyn on tämä: https://mobile.louhin.com/surveys/fill?id=836102&accessKey=08b21c24-b556-475b-a60a-c4b7b77b8602

Ai niin, otsikko kertoo siitä, miten teini kertoo rakkautensa. Hän istuu vierellä sohvalla ja odottaa, kun luen hänen ainekirjoitustaan. Lukemisen loputtua tulee tiukka kysymys: "Mp?" Se tarkoittaa mielipidettä. Kehun vuolaasti hänen sanankäyttöään ja pilkutkin ovat paikoillaan. Teini on onnellinen ja puuskahtaa lähtiessään. "Rakastan sua 5/5." Tiedän, se on maksimi. Joskus se on sarkasmia, mutta ei tänään. Tänään paistaa aurinko ja työmaat odottavat palautettasi!

Juuri nyt palautetta voi antaa Hämeenpuiston kaukolämpötyömaasta, Tampereen Sähköverkon työmaasta Hatanpään kartanon puistossa sekä Vanhankirjastonpuiston kaukojäähdytystyömaasta.