Mitä yhteistä on mokkapalojen leipomisella ja sähkösopimuksilla?

12.11.2021 kello 07.35

Nopeasti ajatellen eipä juuri mitään. Monelle perheelle mokkapalatalkoot herättävät kuitenkin tuttuakin tutumpia ajatuksia lasten harrastusten tiimoilta.

Lasten harrastustoiminta vaatii tänä päivänä entistä enemmän rahaa. Harrastuksissa sitä kuluu mm. kenttämaksuihin, lisääntyneisiin harjoittelumääriin, välineisiin ja pelimatkoihin. Joukkuebudjetit kasvavat ja jostain ne on kustannettava. Toisaalta lasten riemu liikunnasta ja onnelliset ilmeet onnistumisista tarjoavat hienoja hetkiä niin kentällä lapsille kuin katsomossa vanhemmille ja muille läheisille.

 

futisjunnuja penkillä

Meillä Sähkölaitoksella mietittiin, miten lasten ja nuorten urheilua voisi tukea, jotta mahdollisimman moni pääsee harrastamaan lempilajiaan ja samalla omalta osaltaan edesauttaa Tampereen asemaa menestyksekkäänä urheilukaupunkina. Niinpä kehitettiin uudenlainen yhteistyömalli paikallisten urheiluseurojen kanssa.

 

Ykkösketju-sähkösopimukset tukevat paikallista juniorityötä

Ykkösketju on sähkösopimus, jossa voi tunnustaa reilusti seuran väriä. Jokaisesta sähkösopimuksesta annetaan euro kuukaudessa valitsemasi seuran junioritoiminnan tukemiseksi. Tamperelaisena energiayhtiönä meille luonteva tapa on toimia omassa kaupungissa, laajemmin Pirkanmaalla ja Hämeessä. Sähkösopimuksen kautta asiakkaillemme avautuu hyvä mahdollisuus tukea itselleen tärkeän urheiluseuran junioritoimintaa. Ykkösketju-konseptissa ovat mukana Tampereelta seuranimet Classic, Ilves, Tappara, Manse PP ja Pyrintö, Hämeenlinnasta HPK sekä Sastamalasta VaLePa.

Ykkösketjun perusajatuksessa harrastajien perheet, lähipiiri ja seuran kannattajat ovat iso verkosto. Ja kaikkihan me tarvitsemme sähköä. Verkosto ja lukuisat sopimukset yhdessä voivat synnyttää merkittävän tukipotin: euron summa kuukaudessa merkitsee kahtatoista euroa vuodessa jo yhdestä sopimuksesta. Pirkanmaan alueella on satoja tuhansia sähkön käyttöpaikkoja, joten potentiaalia on kerryttää tuntuva summa juniorityön tukemiseen. Jokainen sähkösopimus helpottaa rahankeruuta ja varmistaa paikallisen urheilun tulevaisuutta juniorityön kautta aikanaan myös huipulla.

Ykkösketju on puhdasta energiaa

Vaikka Ykkösketju-sopimukset eroavat nimiltään tuettavan seuran mukaan, kuten Ykkösketju Tappara ja Ykkösketju Classic, sen lähteistä voit olla aina varma. Ykkösketjun henkeen sopivasti sähkö on aina puhdasta energiaa. Sähkö tuotetaan nimittäin aina kokonaisuudessaan uusiutuvilla energialähteillä, pääasiassa pohjoismaisella vesivoimalla.

Tule sinäkin mukaan tukemaan hyvää työtä. Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!

Linkki: Lisätietoa Ykkösketju-sähkösopimuksesta 

Pauli Forsman

Pauli Forsman
Päällikkö, asiakasmarkkinointi