Koe uusi Sähkis-asiointipalvelu

08.11.2021 kello 11.06

Tampereen Sähkölaitoksen vanha verkkopalvelu poistuu käytöstä ja korvautuu uudella Sähkis-asiointipalvelulla.

Sähkis-palvelu on asiakkaidemme asiointikanava, joka vie energiaseurannan uudelle tasolle. Palvelusta löytyvät muun muassa laskut ja kulutustiedot, kaukolämmön osalta myös normeerattuna.

Vanhaa verkkopalvelu poistuu käytöstä tiistaina 9.11.2021. Sähkiksestä näkyvät vähintäänkin samat tiedot kuin vanhasta verkkopalvelustamme.

Jatkossa Tampereen Sähköverkon ja Tampereen Sähkölaitoksen asiakkaiden tiedot eriytetään yhtiöiden omiin Sähkis-palveluihin. Tampereen Sähkölaitoksen Sähkiksen kautta näet kaukolämmön, sähkön, kaasun ja kaukojäähdytyksen kulutustiedot. Lisäksi voit tilata kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen keskeytysviestinnän. Tampereen Sähköverkon Sähkiksestä näet sähkön siirron kulutustiedot sekä laskut.

Sähkis-palvelua on ollut kehittämässä asiakkaistamme koottu pilottiryhmä, jonka ansiosta olemme pystyneet räätälöimään palvelun osaksi sujuvampaa arkea. Haluamme kehittää loistavan palvelun, jonka takana voimme ylpeästi seistä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Mitä uutta on Sähkiksessä?

Sähkiksessä voit seurata kaukolämmön ja jäähdytyksen energiankulutusta entistä vaivattomammin. Löydät palvelusta mitatun kulutustiedon lisäksi lämpötilakorjatut kulutukset sekä laskusi. Isännöitsijöille Sähkis tuo kätevän tavan seurata yhdessä näkymässä kaikkien isännöitävien kohteiden tietoja. Kun rekisteröidyt palveluun, saat myös tiedot kaukolämmön ja jäähdytyksen keskeytyksistä sähköpostiin tai halutessasi myös matkapuhelimeen.

Sähkis-asiointipalvelun sydämestä löytyy sähköinen keskeytysviestintä, jonka avulla saat tiedon suunnitelluista keskeytyksistä sekä vikatilanteista suoraan sähköpostiisi.  Tämä arkea helpottava lisäosa aktivoituu ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Tule mukaan Sähkiksen kehittyvään tarinaan!

Aloita matkasi tästä: www.sahkolaitos.fi/sahkis