Kevät tuo puustonraivaajat ja helikopterilennot

18.04.2019 kello 09.38

Heti pääsiäisen jälkeen taas lennetään! Tampereen Sähkölaitos teettää kaukolämpöverkon lämpökamerakuvausta helikopterista käsin kahtena peräkkäisenä yönä.

Helikopteri lentää matalalla maanantaina 22.4. noin klo 22 lähtien viisi tuntia ja toinen lento on heti tiistaina 23.4. klo 22 lähtien ja sekin kestää arvion mukaan noin viisi tuntia.

Helikopteri pörrää kaukolämpöverkon päällä ja lämpökamera havainnoi mahdolliset lämpövuodot putkistossa.

Tampereen Sähköverkko raivaa puustoa Lahdesjärven ja Rautaharkon väliltä

Tampereen Sähköverkon suurinvestointi, Kangasalan sähköaseman ja Rautaharkon sähköaseman välisen voimajohdon uusinta, alkaa puuston raivauksella ja puunpoistolla Lahdesjärven ja Rautaharkon väliseltä linjalta tiistaista 23.4. lähtien. Työ tehdään kesäkuun loppuun mennessä ja sen suorittaa Pirkanmaan Verkostopalvelu Oy.

Puunpoisto voi näkyä kiertoreitteinä ulkoilijoille tai liikenteessä esimerkiksi yksittäisten kaistojen sulkemisina, mutta kokonaan liikennettä ei jouduta katkaisemaan.

Voimajohdon uusintahankkeesta kerrotaan tarkemmin, kun urakoitsija on valittu ja loputkin yksityiskohdat lyöty lukkoon. Koko 16 kilometrin voimajohdon on määrä olla valmis lokakuun lopussa 2020. Hankkeessa ovat mukana myös Fingrid Oyj ja Elenia Oy.

Puunpoisto