alt=""

Yrityksen pääkäyttäjän ohje

Yrityksen pääkäyttäjänä voit hallinnoida kyseisen yrityksen muita verkkopalvelun käyttäjiä ylläpitokäyttöliittymässä. Toiminnallisuuksia ovat:

  • käyttöoikeuden antaminen uudelle käyttäjälle
  • yrityksen käyttäjätietojen (nimi ja sähköpostiosoite) tarkastelu
  • käyttöoikeuden poistaminen

 

Ylläpitokäyttöliittymällä näet esimerkiksi niiden yritysten käyttäjätiedot, joihin sinulla on käyttöoikeudet. Mikäli olet useamman yrityksen asioiden hoitaja tai useamman taloyhtiön isännöitsijä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta näet useamman asiakkuuden tiedot.

Pääset ylläpitokäyttöliittymään verkkopalvelun oikeasta yläkulmasta käyttäjätunnuksen vieressä olevasta nuolesta ja sen jälkeen valitsemalla ”Käyttäjäprofiilin asetukset”. Aukeavalla sivulla valitse ”Päivitä käyttäjätiedot”.

Ensin pääset omiin käyttäjätietoihisi, jossa voit muokata omia käyttäjätietojasi tai vaihtaa salasanasi. Oikeassa yläkulmassa on linkki ”Ylläpitokäyttöliittymä”, klikkaamalla sitä pääset tarkastelemaan yrityksen käyttäjiä. 

Näet kuvat suurempina klikkaamalla niitä.

Etusivulla voit tarkastella yrityksen käyttäjiä sekä käyttöoikeuksia.

Uuden käyttäjän määritteleminen

Valitse ensin haluamasi yritys klikkaamalla yrityksen nimeä etusivulla ja mene ”Käyttöoikeudet”-välilehdelle. Aktivoi asiakkuus lisäämällä täppä sen rivin eteen, mitkä oikeudet haluat käyttäjälle antaa. Valitse Toiminnot -valikosta ”Kutsu käyttäjät käyttöoikeuteen”.

Pääkäyttäjän ja muun käyttäjän ero on se, että ainoastaan pääkäyttäjä pääsee ylläpitokäyttöliittymälle ja pystyy mm. määrittelemään uusia käyttäjiä.

Vaihe 1: Kirjoita kutsuttavan käyttäjän sähköpostiosoite. Paina Seuraava.

Vaihe 2: Täydennä kutsuttavan käyttäjän etu- ja sukunimi. Paina Seuraava.

Vaihe 3: Tarkista tiedot ja paina Vahvista.

Kun olet vahvistanut kutsun, kutsuttavalle käyttäjälle lähtee sähköpostiin kutsu rekisteröityä palveluun. 

 

Käyttöoikeuden poistaminen käyttäjältä

Valitse ensin haluamasi yritys klikkaamalla yrityksen nimeä etusivulla ja mene ”Käyttäjät”-välilehdelle. Valitse käyttäjä lisäämällä täppä nimen eteen ja sen jälkeen Toiminnot -valikosta ”Poista rooleja käyttäjältä”.

Vaihe 1: Lisää täppä käyttöoikeuden eteen ja paina Seuraava.

Vaihe 2: Tarkista tiedot ja paina Vahvista. Nyt käyttäjän käyttöoikeudet on poistettu.