Rekisteröityminen ja kirjautuminen verkkopalveluun

Verkkopalveluun rekisteröityminen tapahtuu omilla pankkitunnuksilla. Tee rekisteröitymissivulla ensin valinta sen mukaan oletko kuluttaja-asiakas vai yrityksen/taloyhtiön edustaja. Sen jälkeen pääset etenemmään rekisteröitymispolulla.

TUTUSTU PALVELUN KÄYTTÖEHTOIHIN »

Näet kuvan suurempana klikkaamalla sitä.

 

Ensimmäisessä vaiheessa tehdään tunnistautuminen klikkaamalla ”Tunnistaudu”. Valitse sitten oma pankkisi klikkaamalla pankin nimeä ja tunnistaudu pankkitunnuksillasi.

Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein. Jos valitsit yrityksen rekisteröitymispolun, ilmoita yrityksen asiakasnumero sekä yksi yrityksen sopimustunnuksista.

Käyttäjätiedot täytetään vaiheessa kolme. Etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite ja salasana ovat pakollisia tietoja. Sähköpostiosoitteesta tulee käyttäjätunnuksesi. Lue ja hyväksy käyttöehdot.

Viimeisessä vaiheessa vahvistetaan rekisteröityminen. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin rekisteröitymisen onnistumisesta. Jos viestiä ei näy, tarkistathan roskapostilaatikon.

Rekisteröitymistä ei tarvitse enää erikseen vahvistaa, vaan nyt pääset suoraan kirjautumaan palveluun etusivulta. Kirjautuminen onnistuu sähköpostiosoitteellasi sekä juuri antamallasi salasanalla.

REKISTERÖIDY PALVELUUN »

Jos sinulla on jo tunnukset, kirjaudu tästä tai sivuston alaosan "Kirjaudu"-linkistä.

Jos sinulla on jotain kysyttävää rekisteröitymisestä tai kirjautumisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.